FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,5
8,6 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,4 Vervoer
8,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 109
  • Aantal waarderingen: 505

Tempo Doeloe (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Nel Abbring op 16 november 2017

Geweldige reisleider en chauffeur, prima hotels, eten prima, hoewel ik 2x per dag een rijsttafel een beetje te eenzijdig vond. Vanwege de Ramadan waren er geen eettentjes op straat en was het niet zo levendig op straat..

Bezochte landen

  • Java
  • Bali
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

Namibie deluxe rondreis (honeymoon) (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Kim Huybregts op 15 november 2017

Prachtige reis met een persoonlijke reisleider die onze reis volgde en waar nodig hielp. De route en info voor onderweg was prima in orde. Zeer mooi accommodaties en overal wat een extraatje vanwege onze honeymoon.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Bijzondere locaties
  • Goede communicatie met reisleiding ter plaatste
  • Goede kaart en info over de omgeving

Bezochte landen

  • namibie
  • amerika
  • costa rica
  • Brazillie
  • Panama
  • Indonesie
  • Sri Lanka
  • Mexico
  • Curacoa
  • Nicaragua
  • Maleisie
  • Suriname
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Zuid afrika (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Rogier Biemans op 14 november 2017

Toporganisatie, goede informatie, betrouwbaar. Alles verliep heel soepel en vlekkeloos. Zeer goede reisgids die veel weet te vertellen over het land, de bezienswaardigheden en de bijzonderheden! See you next year!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Zuid-Afrika (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door ankie jansen op 14 november 2017

Geweldige reis gehad, veel gezien en organisatie van Fox is fantastisch. De groepen zijn precies groot genoeg en de reisleiders zijn zeer ervaren en weten heel veel te vertellen over het land dat je bezoekt.

Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Perfecte reis (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Marc Muyrers op 13 november 2017

Een groot deel van onze Zuid-Afrika was georganiseerd via FOX. Zij hebben voor ons verschillende accommodaties geregeld welke stuk voor stuk van zeer mooie kwaliteit waren. Bij aankomst kregen wij ook een map met informatie over de bestemmingen en over de routes. Hierin werden ook steeds tips gegeven op het gebied van restaurants en bezienswaardigheden.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goed georganiseerd
  • Perfecte service
  • Deskundig
  • Goede tips

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Verkeerde prijsindicaties op de bestemming

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fox easy going zuid afrika (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Lysanne Bekker op 13 november 2017

Tijdens onze reis hadden we een goede ervaren gids. Ze wist alle mooie plekjes en restaurantjes te vinden. Een hele mooie reis met diverse natuurparken en steden. Het tempo ligt wel hoog en je hebt weinig eigen tijd. Maar zo zie je wel alles wat je niet moet missen!

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • excursies
  • reisleiding
  • verblijf

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • vrije tijd

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Puur Zuid Afrika (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Marcel Herweijer op 13 november 2017

De reizen Fox Verre Reizen van ANWB zijn tot in de puntjes georganiseerd. Vanaf boeken tot en met thuiskomst is alles geregeld. De accommodaties zijn altijd goed en vaak zeer uniek qua locatie. Het reisprogramma biedt veel variatie en met de optionele excursies kun je zelf bepalen hoe vol het reisprogramma is. Absolute aanrader!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De goed verzorgde reizen

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Swaziland
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsreis Java en Bali (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Loes Puts op 13 november 2017

We hebben een groepsreis door Java gemaakt met daarna nog 4 dagen Bali voor ons zelf erachter. Het was heer-lijk. Top organisatie, goede hotels en we hebben zoveel gezien. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ook zeer zeker een aanrader!

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • je ziet heel veel van de omgeving

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • het zijn lange reisdagen

Bezochte landen

  • Java
  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Once in a lifetime (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Femke Hendriks op 12 november 2017

Het was goed georganiseerd, je hoeft zelf nergens naar om te kijken. Alle mooie dingen die er zijn worden bekeken en langs gegaan. Ja het is soms lang in de bus zitten en lange dagen, maar dan zie je ook iets

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige eerste kennismaking met zuid Afrika (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Manou Maars op 12 november 2017

Fox is een zeer goed georganiseerde reisorganisatie. Alles was perfect geregeld. Ik heb 2x bij hen een single reis geboekt en ik kan het iedereen aanraden. Het was ook erg fijn dat er Nederlands gidsen bij waren

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • extra excursies
  • goede hotels
  • fijne gidsen

Bezochte landen

  • amerika
  • marokko
  • thailand
  • filipijnen
  • uganda
  • peru
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Altijd voor FOX kiezen voor een goed verzorgde rondreis (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Bernadette Adriaans op 12 november 2017

Met fox heb je een goed verzorgde reis met Nederlands talige reisleiding, dat is wel zo handig! Goede hotels en een mooi exusieaanbod voor een aangename prijs. Je komt plekken waar je zelf niet zo snel zou komen.

Bezochte landen

  • amerika
  • maleisie
  • vietnam
  • thailand
  • indonesia
  • mexico
  • guatemala
  • belize
  • honduras
  • venezuela
  • zuidafrika
  • marokko
  • egypte
  • dominica
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie reizen, fijne service (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marijke Simons op 12 november 2017

De reizen welke Fox organiseert zijn altijd geweldig, waaronder ook deze Single reis naar Costa Rica! Het was er prachtig. Veel afwisseling met natuur en ontspanning. Onze reisleidster zorgde ervoor dat ons niets ontging. Tijdens mijn reis ben ik gaan raften, waar ik helaas mijn voet gebroken heb. Mijn reisleidster was er op dat moment voor mij is heeft alles voor mij geregeld in het ziekenhuis. Helaas moest ik een week eerder naar huis. Fox heeft dit goed voor mij geregeld. Bij thuiskomst hebben zij mij een mooie bos bloemen gestuurd! Ik ben zeer tevreden over de service van Fox.

8,8
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • reisleiders
  • excursies
  • bestemmingen
  • hotels

Bezochte landen

  • Costa Rica
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis van Johannesburg naar Kaapstad (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Fanny Tim op 12 november 2017

Fox reizen zorgt ervoor dat je als reiziger altijd in de beste locaties, leukste restaurantjes en mooiste bezienswaardigheden komt.
De gidsen zijn vaak Nederlands sprekende locale bewoners, die zeer deskundig zijn en de leukste verhalen vertellen en de leukste plekjes en lekkerste restaurantjes kennen.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • deskundigheid gids
  • nederlandse gids

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Turkije
  • zuid-afrika
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis door Jordanië (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Michelle van Osch op 12 november 2017

De reis was goed georganiseerd en geregeld. Er werd met iedere reiziger rekening gehouden qua dieetwensen. De reis was gevarieerd en de reisleiding sprak Nederlands. Ze maakten de reis nog interessanter met de informatie die ze over hun land deelden. Jordanië is een land wat je gezien moet hebben en Fox heeft hier mede voor gezorgd!

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Petra
  • Dode Zee
  • Rode Zee

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • N.v.t.

Bezochte landen

  • Australië
  • Amerika
  • Jordanië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Sri Lanka en Malediven (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Nancy Hexie op 12 november 2017

Alles vanaf het vliegveld goed geregeld. Goede excursies en leuke reisbegeleiding! Alles wat op de site stond hebben we gezien en door inze enthiusiaste gids zelfs soms wat extra! Hele leuke groep, kortom Super vakantie gehad

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooie excursies
  • nette hotels
  • goede reisleiding

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • slecht verstaanbare gids zeker achrerin de bus
  • misschien verstandig om iets duurder te maken en dan wel lunch erbij

Bezochte landen

  • sri lanka
  • malediven
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met Fox naar Costa Rica, pura vida! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Aimée Tambach op 11 november 2017

Wederom een prachtige en goed georganiseerde reis, tot in de puntjes verzorgd door Fox. We hoefden de route alleen nog maar te rijden, ideaal! De beste verblijfplaatsen met de mooiste uitzichten waren al voor ons geregeld. Heerlijk onbezorgd op vakantie. San José vonden we overigens weinig aan, maar voor de rest was het top!

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Alles tot in de puntjes geregeld.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen

Bezochte landen

  • Bali
  • Amerika
  • Singapore
  • Maleisië
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 11 november 2017

Top organisatie, goed georganiseerd goede verblijven en staan altijd voor je klaar als er iets niet klopt! Prachtige landen en diverse reizen. Van actief, natuur, cultuur of combi ervan. Deskundige reisleiding

8,8
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • indonesie
  • vietnam
  • costarica
  • zuid-afrika
  • thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super fox! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marilyn Gelens op 11 november 2017

Super organisatie! Elke keer super geregeld alles! Behulpzaam bij problemen en word goed geluisterd naar je!! Goede en mooie verhalen en uitleg over t land waar je je bevind. Reisleiders ook elke keer super! Mensen die ik niet meer vergeet!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes
  • hoe alles geregeld is
  • behulpzaam bij problemen
  • goede uitleg

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • thailand
  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Pura Vida!! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Yvonne van Stijn op 11 november 2017

costa rica was 1 van de mooiste bestemmingen tot nu. Oktober is het regenseizoen, maar wij hebben daar weinig van gemerkt.
alles was prachtig groen en we hebben zoveel mooie natuurparken bekeken, waardoor we heel veel dieren hebben gezien.

Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Singlereis Costa Rica/Nicaraqua (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Wilma Melis-Weterings op 11 november 2017

Fox is een fantastische reisorganisatie. Alles is goed geregeld, zowel de hotels en de reis op zich. Ze hebben kundige reisleiders die alles laten zien in helaas zeer korte tijd. Mede door hun zijn de reizen geweldig.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede hotels
  • leuke excursies
  • goede reisleiders

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Kan ik niet benoemen. Het is gewoon goed.

Bezochte landen

  • Panama
  • Thailand
  • Maleisië
  • Zuid-Afrika
  • Tunesië
  • Turkije
  • Egypte
  • Dominicaanse Republiek
  • Mexico
  • Tenerife
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers