Liefs van de redactie

Liefs van de redactie

door de redactie van ZuidAmerika.nl

Elke maand steken wij op de redactie van ZuidAmerika.nl onze koppen bij elkaar. Wáár in Argentinië eet je de beste steak en drink je de lekkerste wijn? Wélk nationaal park in Brazilië mag je niet missen? Wát is de beste tip voor een bezoek aan Machu Picchu? En hóe reis je het beste door de ongerepte Amazone?  

Als echte Zuid-Amerika-gekken verklappen we je het graag. Daarvoor graven we door onze eigen herinneringen aan en ervaringen op het Zuid-Amerikaanse continent. Zo woonde redactrice Elsemieke een half jaar bij een gastgezin in Peru. Heeft hoofdredactrice Marleen familie wonen in Brazilië. En reisde marketeer Jasper lange tijd door Colombia. Maar ook onze columnisten sturen altijd hun állerleukste tips op. Zoals Luc, die in 2012 naar Ecuador emigreerde om als leraar Engels en Frans te werken. En natuurlijk delen onze reisreporters in Zuid-Amerika hun meest bijzondere ervaringen met ons.

ZELF NAAR Peru?

Bekijk alle 131 reizen naar Peru

Het resultaat: maandelijks de leukste Zuid-Amerika-tips van échte insiders. Aanrader (al zeggen we het zelf)!

Liefs van de redactie,

Charlotte, Pien, Niels, Tessa, Jasper, Kimberly en Marleen

Onafhankelijk advies over je reis naar Peru

De reisspecialisten van de Zuid-Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Peru. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Peru

Specialisten Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Argentinië kenner
Sponsors