ZuidAmerika.nl Win een loungedoek
Like ons op Facebook

Win een loungedoek - ZuidAmerika.nl

Lig je net lekker een boek te lezen op je ligbed, zakt je handdoek langzamerhand steeds meer naar beneden. Irriteer jij je hier ook zo aan? En houd jij van zowel stijlvolle als praktische producten? Dan mag de strandloungedoek van hiPPs niet in jouw bagage ontbreken! 

De loungedoeken met Aztekenprint zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens multifunctioneel. Zo hoef je nooit meer met een loodzware strandhanddoek te sjouwen, want de ‘loungie’ is heel licht en compact. En dat terwijl de doek extra groot is wanneer je hem uitvouwt. 

Daarnaast heeft de loungedoek een handige omslag aan het hoofdeinde, waardoor hij niet wegwaait bij de eerste, de beste windvlaag. En je zakt natuurlijk ook niet steeds meer onderuit op je ligbed. Heb je een boek of zonnebrand mee naar het strand? Deze stop je gewoon in de opbergvakken. 

Gebruik je loungedoek als strandlaken, leg hem in een hangmat, gebruik hem als picknickkleed of stop hem in het bijhorende tasje en gebruik deze als kussentje tijdens het reizen. Dit ultieme strandlaken wil je toch niet missen? 

Meer informatie:
LOUNGIE Luxe - hiPPs
Afmetingen: 250 x 100 cm
Materiaal: katoen
Prijs: €49,50

Win een LOUNGIE Luxe van hiPPs

Wil jij deze doek ook mee op reis? Van hiPPs mogen wij vier exemplaren van de LOUNGIE Luxe nr 3 weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag. 

Waarom wil jij deze loungedoek winnen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors