Win dvd BBC Earth: Expedition Guyana

12 juni 2013 door Marjolein den Dekker

Ingeklemd tussen Brazilië, Venezuela en Suriname ligt Guyana. Het land bestaat grotendeels uit oerwouden die nog niet in kaart zijn gebracht. In de onberghergzame binnenlanden leven dieren die nooit mensen hebben gezien. Bij ZuidAmerika.nl win je de dvd BBC Earth: Expedition Guyana!

Een expeditieteam gaat op zoek naar de natuurschatten van Guyana. Het is een spannende speurtocht naar zeldzame dieren zoals de rode brulaap en het snelle tamarin aapje die rubbersap uit bomen zuigt waarbij zijn sierlijke gouden handjes aan de stam vastplakken. In een donkere grot verschanzen zich honderden vampier vleermuizen waar het bloed van hun prooien letterlijk van de muren druipt.

Abseilend van de Kaieteur watervallen of juist klimmend naar de top van de gigantische tafelbergen net over de grens van Venezuela blijkt Guyana een van de grootste uitdagingen die het team ooit is aangegaan. Ieder moment is vastgelegd door de camera’s en dat levert spectaculaire beelden op. Vanuit junglekampen worden ook andere reuzen van Guyana gezocht én gevonden zoals de anaconda, jaguar en reuzenmiereneter.

Win dvd BBC Earth: Expedition Guyana

Wil jij de dvd BBC Earth: Expedition Guyana winnen? Post hieronder op ZuidAmerika.nl of Facebook welk dier jij wil in Guyana zou willen spotten!

fc70c2892a066ae46c11b7b26553c3975d8dabc0.jpg
4b7b6c23a5d9ad2bb3a09359e511fa2b5710e1a1.jpg
Sponsors