Peru
8,2
8,7 Algemene ervaring
9,2 Beziens­waardigheden
8,2 Steden of plaatsen
8,0 Locals
7,9 Veilig
9,0 Natuur
6,0 Stranden
7,9 Klimaat

Peru

door Charlotte de Vries

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of je vindt het in Peru. Van de eeuwenoude Incastad Machu Picchu tot de roze rivierdolfijnen bij Iquitos. Van de kolossale Nazca-rotstekeningen in de Peruaanse woestijn tot het ijskoude Titicacameer in het Andesgebergte. In Peru staan honderden verassingen je op te wachten.

De diversiteit die Peru kent is wonderbaarlijk op elk vlak. Spot enorme condors in de mosgroene Colca Canyon. Kom bij in een hotspring van het Amazonegebied in Manu National Park. Of feest en surf in het strandstadje Máncora. Hier ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van Peru.

De mooiste bezienswaardigheden van Peru

Te midden van mosgroene, ronde bergtoppen ligt de verborgen Incastad Machu Picchu. Vanaf de ruïnes kijk je in kilometersdiepe valleien. Machu Picchu is een van de mooiste en bekendste stadsruïnes ter wereld.

De toegangspoort naar de afgelegen ruïnes is de stad Cusco. Spaanse koloniale pleinen, musea, kerken en parken tekenen idyllisch Cusco. Vanaf hier bewandel je de vierdaagse Inca Trail naar de Incaruïnes.

Peru: een diverse natuur

De Inca's zijn niet de enigen die hun mysterieuze sporen hebben achtergelaten in Peru. Nog mysterieuzer zijn de Nazca Lines. Deze tekeningen zijn uitgehouwen in woestijnrotsen en zijn zo enorm dat je ze alleen vanuit de lucht kan zien. En niemand weet wie ze geplaatst heeft.

Woestijnhitte en ijskou. Peru kent beiden. De Cordillera Blanca is een van de hoogste gebergtes ter wereld, waar Quechua sprekende Indianen langs besneeuwde bergtoppen wandelen. Vlakbij en even koud ligt 's werelds hoogste meer, het Titicameer.

Prachtige steden in Peru

Te midden van de diverse natuur liggen verschillende interessante dorpen en steden. Bezoek in de woestijn het oasedorp Huacachina, waar je met een sandboard van de omringende duinen afglijdt. Of vaar samen met roze rivierdolfijnen door de Amazone naar de afgelegen stad Iquitos. De hoofdstad van Peru is Lima, waar je een koloniale binnenstad, schitterende musea en een bruisend nachtleven vindt. Peru zal je blijven verbazen.

Like deze pagina

Reizen Peru

Meer Peru

Reviews Peru

Peru en de jungle (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Loïs Bel de Lange op 26 juli 2017

Wow wat een veelzijdig land! Ik heb een aantal weken meegelopen met een zendelingsechtpaar. Daardoor heb ik helaas niet genoeg van het land kunnen zien. Maar wel veel ontroerende/stoere/ mooie en lieve mensen kunnen ontmoeten. Mijn hoogtepunt was een week in de jungle!

Pluspunten Peru

 • mensen
 • veelzijdg
 • actief

Minpunten Peru

 • het weer
Ultieme tip: De jungle!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Pretty Peru (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Marieke Zandhuis op 30 juni 2017

Peru is een super mooi land dat veel te bieden heeft. Vooral de cultuur van het land vonden wij erg interessant. Wat voor eens echt een grote toegevoegde waarde is geweest is het doen van vrijwilligers werk bij een lokaal gezin. Dit gaf ons de kans om het land op een andere manier te ervaren dan alleen als die van een tourist. Voor ons heeft dit onze reis heel bijzonder gemaakt. We hebben dit via workaday gevonden.

8,9
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

 • Rijke cultuur
 • Authentiek
 • vriendelijke mensen
 • relatief weinig touristen
Ultieme tip: Vrijwilligers werk bij locals.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Araquipa oase (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Maureen Littooy op 02 juni 2017

Wat een mooi land, met super aardige bevolking. Apart dat het een groot woestijnland is met hier en daar een oase. Natuurlijk de Machu Picchu, de Condorvallei en het Titicacameer zijn ook heel erg indrukwekkend.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
8 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Peru

 • leuk de traditionel bevolking te zien in klederdrachten
 • super aardige bevolking
Ultieme tip: Machu Picchu moet je 's morgens vroeg om 6 uur bezoeken met zonsopgang. Prachtige foto's en dan nog zonder mensen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alternatieve manier om Machu Picchu te ontdekken met de Lares Trek (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Danielle Pacheco op 18 mei 2017

Mijn hele leven wilde ik Machu Picchu te zien. Eindelijk heb ik de Lares Trek gekozen want ik was op zoek naar een originele ervaring. Met de Lares Trek ging ik samen met dertien andere wandelaars, vier dagen in de bergen. Wij hebben bijna geen andere mensen gezien maar wel veel dieren, vogels en verbazend natuur. Het was een onvergetelijke ervaring.

Pluspunten Peru

 • Goedkope
 • natuur
 • cultuur

Minpunten Peru

 • veel toeristen
Ultieme tip: Verget niet jouw zaklamp als je een trek doen! Het kan super snel donker worden!
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

De Peruaanse natuur is zo veelzijdig (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Dewi van der Lans op 15 mei 2017

We wilden in drie weken heel Peru hebben gezien. Die tijd hadden we iets overschat! Uiteindelijk konden we de 'hoogtepunten' bezoeken. Van de stad naar de woestijn, naar bergen, naar een stukje regenwoud, naar Incacultuur, naar de zee en naar de gletsjer. Peru is heel veelzijdig. We houden wel van actief zijn en hebben dan ook geen dag stilgezeten. Het mooie aan dit land is dat er altijd nachtbussen gaan naar je volgende bestemming, deze kan je ook vaak tot de dag van tevoren boeken. Zo kan je overdag mooie dingen zien en actief bezig zijn, 's nachts slapen in de bus en 's ochtends wakker worden op de volgende bestemming!

De mensen in Peru zijn over het algemeen erg aardig en gastvrij. Vooral als je met een tour ergens mag komen eten in the middle of nowhere. Ook de mensen in de hostels zijn leuk, zowel Peruaans mensen als andere reizigers. We hebben in elk hostel wel vrienden kunnen maken.

Het land is qua economie niet zo rijk en dat is helaas veel te zien. Veel mensen wonen in krotten buiten de stad of in onafgemaakte huizen in de stad. Maar waar ze dan niet rijk zijn in geld, zijn ze wel rijk aan cultuur en prachtige natuur. Ik vond het bijvoorbeeld heel interessant te leren over de Inca's en hoe het is gegaan met de Spanjaarden in die tijd.

Pluspunten Peru

 • Aardige locals
 • betaalbaar
 • natuur
 • divers
Ultieme tip: Als je in Cusco bent raad ik je aan naar Faces of Cusco te gaan. Dit is een klein cafeetje dat allerlei evenementjes organiseert én de lekkerste cocktails heeft!
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Op avontuur in Peru (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Michèle Giebing op 12 mei 2017

Wauw, wat is Peru een divers land. In drie weken tijd hebben we zoveel verschillende klimaten en omgevingen gezien. Van woestijn, jungle, hooggebergte tot stad, Peru heeft het allemaal. Als natuur- en cultuurliefhebber zit je hier dus wel goed. De Peruaanse keuken is ook fantastisch en over het algemeen betaalbaar. Wat wel lastig is dat maar weinig mensen Engels spreken en bepaalde delen van het land gevaarlijk zijn voor toeristen. Wil je bijvoorbeeld de jungle bezoeken, doe dat dan zeker onder begeleiding van een gids.

Pluspunten Peru

 • veelzijdig
 • ongerept

Minpunten Peru

 • taalbarriere
Ultieme tip: Bezoek Canon del Condor in Cusco om de condors te zien. Dit vond ik het mooiste van de reis.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alle landschappen in één (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Layla-jane Bond op 08 mei 2017

Ik ben begonnen in Lima. Lima zelf vond ik niet zo bijzonder. Daarna zijn we doorgereden naar een oase in de woestijn bij Puno. Daar kan je sandboarden een echte aanrader! Daarna door naar Arequipa, een leuke stad met mooie vulkanen en een mooi klooster om te bezoeken en verschillende musea met schatten van de inca's. Wat zeker niet mag ontbreken op je reis is het Titicatameer met zijn inwoners.
Vervolgens verder gereisd voor de condors. Mooie uitzichten en een schitterende canyon en je kan de condors van dichtbij zien wat hele mooie foto's oplevert. Na de condors zijn we vertrokken naar de oude hoofdstad Cusco waar je al oude overblijfselen van de tempels kan bekijken. Vanuit Cusco opgehaald om deel te nemen aan de vierdaagse incatrail. Zwaar best een dingetje wat je van tevoren niet verwacht maar de natuur om je heen maakt alles waard en als je dan Machu Pichu bereikt dat gevoel is niet te beschrijven. Schitterend om daar doorheen te lopen!

8,1
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
9 Natuur
nvt Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Peru

 • aardige mensen
 • mooi landschap
 • veel bezienswaardigheden

Minpunten Peru

 • slechte wegen
 • lang rijden
 • vervallen ziekenhuizen
Ultieme tip: Wat Spaanse woorden leren en neem voor alle seizoenen kleren mee. Je maakt elk klimaat mee. Neem een ehbo-kist mee, de ziekenhuizen lopen achter.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indrukwekkend en onvergetelijk (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Willemien van Zutven op 07 mei 2017

Vele highlights gezien zoals: condorvallei, heilige vallei, Macchu Picchu, Lima, Cuzco, klooster en Arequipa. Per trein en bus naar de Macchu Picchu, dat was een onvergetelijke ervaring. Klim naar de top en je wordt beloond met fantastische uitzichten!

9,1
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
9 Klimaat
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Leuk land (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Cynthia Arenas Arias de Roumans op 01 mei 2017

Het is lekker warm in maart, maar niet zo warm als in januari en februari. Het eten daar is zo lekker, veel soorten voor verschillende smaken en veel plaatsen om te gaan, en vriendelijke mensen. Ik wil terug!

Pluspunten Peru

 • leuke plaatsen. lekker eten. vriendelijk mensen.

Minpunten Peru

 • Niet iedereen spreek engels
Ultieme tip: Het is beter als je de basis Spaanse woorden leert, want niet iedereen kan Engels praten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondstruinen in Lima (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Yvette Smeets op 29 april 2017

Lima heeft wat mij betreft veel te bieden. Het historische centrum met de vele kerken en de mooie pleinen en natuurlijk het prachtige Miraflores waar je heerlijk kunt wandelen door de mooie parken en kunt genieten van de mooie zonsondergang aan het water.

Ultieme tip: Trekking in Colca Canyon
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Indrukwekkend Peru (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Simone de Vries op 22 april 2017

Peru is overweldigend mooi. Een rondreis bevat schiterende natuur, mooie wandelingen en prachtige cultuur. Elke dag is een hoogtepunt zonder onder te doen voor de andere. De Colca Canyon is indrukwekkend met zijn Condors. De eerste blik op de Machu Picchu is bijna niet te beschrijven. De bevolking is vriendelijk. Ga eens naar een traditionele markt en je kijkt je ogen uit. Zoveel kleurrijke mensen.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
8 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

 • natuur
 • cultuur
 • actieve vakantie

Minpunten Peru

 • relatief duur
Ultieme tip: Neem een overnachting in een van de regenboog huisjes in de heilige vallei.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru, het land van inca's (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Amy van Dijk op 13 april 2017

Peru is een land vol cultuur en natuur. Onze reis begon in Lima, de stad van de gieren. Een leuke en interessante Spaanse koloniale stad vol culturele bezienswaardigheden. Drink een glaasje Pisco, ga op free walking tours en bezoek leuke hostels. Vanuit Lima kun je gemakkelijk alle kanten op in Peru met de busreizen die vanuit deze stad vertrekken. Kies voor de nachtbus of rijd overdag.

Pluspunten Peru

 • locals
 • natuur
 • inca
Ultieme tip: Lekker reizen met de bus. Goede bus compagnies. Goed geregeld netjes en gestructureerd.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cultuur en natuur in Peru (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Amy van Dijk op 07 april 2017

Een reis waar ik altijd al van had gedroomd. Samen met mijn vriend zijn we gaan backpacken in Peru, het land van de inca's en alpaca's. Van Lima naar het zuiden met als eindbestemming Boliva. We hebben met de bussen gereisd van stad naar stad. Mooie natuur, mooie hikes, mooie steden.

8,0
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
9 Natuur
nvt Stranden
6 Klimaat

Pluspunten Peru

 • betaalbaar
 • veel cultuur
 • mooie natuur
 • makkelijk bereisbaar

Minpunten Peru

 • veel hoogte verschillen waardoor mogelijk hoogteziekte
Ultieme tip: Met de bus reizen is heel relaxed in Peru.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru, zes weken per eigen camper tijdens onze reis van 1 jaar in Zuid-Amerika (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Hanneke de Vriend op 13 maart 2017

Peru is een schitterend land met al zijn Inca History en alle mooie kerken van de Spaanse tijd. En ook het natuurschoon is zo divers en daardoor heel mooi: van grote zandvlaktes en duinen tot hoge bergen en diepe dalen. En natuurlijk het enorme Titicacameer met al zijn schoonheid en cultuur. Van net gevonden ruines tot de wel bekende Machu Picchu. Van lokale lekkernijen tot een heerlijk stukje appeltaart bij een Nederlander met een vegetarisch restaurant in Huanchaco. Of 'Nederlands' ijs in Banos del Inca, waar dove mensen een kans krijgen om mee te doen in de maatschappij door het werk in de fabriek en de winkel, wat niet heel gewoon is in Peru.

Pluspunten Peru

 • cultuur wordt hoog gehouden
 • schitterend bewaardgebleven historie
 • vriendelijke mensen

Minpunten Peru

 • vooral in het zuiden is er een enorm probleem met afval
 • de bekende toeristische plekken zijn vrij prijzig
Ultieme tip: Wij waren erg onder de indruk van de ruines van Kuelap. In het Noorden van Peru, bijna tegen de grens met Ecuador liggen deze ruines waar de grote massa toeristen nog niet komt.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vriendelijke mensen en mooie natuur (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Elke Klaassen op 12 maart 2017

Hoogtepunt in Peru tijdens onze rondreis (Chili, Bolivia Peru) is tot nu toe de Colca Canyon, hier moet je zeker twee tot vijf dagen voor uittrekken. Geweldige uitzichten, mooie dorpjes, alpaca's, lama's en condors! Je kan verschillende trekkingen doen.

Pluspunten Peru

 • natuur
 • cultuur

Minpunten Peru

 • weer
Ultieme tip: Colca Canyon
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Machu Picchu (bezocht in mei 2012)

Review geschreven door Claudia Boumans op 11 maart 2017

De treinreis van Ollantaytambo naar Aguas Calientes (of te wel Machu Picchu Pueblo) is echt een wonderbaarlijk. Van het ene moment op het andere kom je terecht in de jungle. De reis duurt ongeveer anderhalf uur, maar het wordt steeds groener en groener en dan zit je opeens in de de jungle, nevelwoud. Met de prachtigste planten en bloemen. Met de woeste rivier Urubamba als middelpunt.

Om 5.30 uur aan het ontbijt en daarna snel naar de bus om voor zonsopgang in Machupicchu te zijn.
Meteen naar naar het hoogste punt om de zonsopgang mee te maken en de beroemde foto's te maken. Daarna weer naar onder, voor een kleine tussenstop.

Daarna de rest van Machu Picchu, om 10 uur zouden we Huayna Picchu mogen gaan beklimmen, maar omdat wij zo snel zijn, zijn we eerder gaan vragen. En om 8.20 uur konden we aan de klim beginnen. Nou dat hebben we geweten, alles steil omhoog en over glibberige, inka trappetjes, door de rimboe.

Omhoog gaat nog maar je moet ook nog ooit eens omlaag. Niet aan denken en door. Boven nog even de miniatura trappetjes van de ruïne ophoog en dan genieten van een prachtige uitzicht over de vallei en Machu Picchu. Dit was echt de klim meer dan waard.

Maar nu de weg terug naar onder, de trappetjes van de ruïne heb ik dus maar achterste voren gedaan, levensgevaarlijk. En de rest ging wel, zolang ik ergens een touw of iets naast me had ging het maar zonder dan ging het toch al wat moeilijker.

Uiteindelijk zijn we heelhuids weer onder aangekomen en konden verder van Machu Picchu genieten. En bij de uitgang kregen we een stempel in ons paspoort, van 100 jaar Machu Picchu. Yeah! Nog even lekker gegeten bij de Sanctuary lodge.

Zo nu met de bus weer naar onder en alles op ons in laten werken, wat een geweldige ervaring en zo onbeschrijflijk mooi.

Pluspunten Peru

 • Aardige mensen
 • prachtige natuur

Minpunten Peru

 • toerisme begint te veel te worden.
Ultieme tip: Als je Machu Picchu bezoekt doe het dan in rust, niet zoals de meeste mensen een dag en dat was het. Neem zoals wij de tijd en blijf ook nog een dag of twee in Aqua Calientes.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Huachachina: wauw! (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Jenny Tamboer op 19 februari 2017

Als je in Peru bent, is Huachachina een must see! Zo bijzonder om midden in de woestijn een oase tegen te komen. Een buggytour door de woestijn is ook zeker een aanrader. Overal om je heen zand, weten hoe de dakar rally voelt, bij zonsondergang midden in de woestijn zijn en natuurlijk sandboarden. Het was fantastisch!

7,5
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
7 Locals
7 Veilig
9 Natuur
5 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

 • mensen zijn aardig
 • veel verschillende landschappen
Ultieme tip: Peru verandert waar je bij staat, er zijn zoveel mooie dingen te doen. Ik noem er een paar: Huachachina, Paracas, vanuit Arequipa condors zoeken, machu picchu, titicaca lake.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Inti Raymi festival (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Sarah van Rossem op 29 januari 2017

Tijdens het Inti Raymi festival waren mijn vriend en ik in Cuzco, wat een ervaring! De straten zijn vol met dansende mensen en kinderen. Iedereen volledig in traditionele stijl gekleed voor het grote feest van de zonnegod. Mensen dansen letterlijk de hele dag door en daarnaast zijn er vele ceremonies die je kan volgen. Wij vonden het echt een extra toevoeging qua cultuurbeleving aan ons bezoek van Peru. De moeite waard!

Pluspunten Peru

 • hele lieve mensen
 • goedkoop
 • lekker eten
 • hiken
 • bergen
 • natuur

Minpunten Peru

 • soms toeristisch
Ultieme tip: De trekking: Huayhuash in Huaraz.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wat een indrukwekkend land (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Marieke Lammers op 29 januari 2017

Wat een ervaring was het! Een 3-weekse groepsreis gemaakt met Fox reizen en wat heb ik genoten :) Veel verschillende dingen gezien en gedaan en na een aantal maanden nog steeds verbaasd zijn over de veelzijdigheid van het land. Elke keer als ik de foto's terugkijk waan ik me weer terug in dit mooie, kleurrijke land. Ik had er nog wel langer willen blijven, al was het alleen maar om daar ter plekke ook te kunnen nagenieten. Er valt zoveel te zien en er is dan zo weinig tijd waardoor je eigenlijk nog wel een keer terug moet gaan.

Pluspunten Peru

 • Veelzijdig land
 • Mooie natuur
 • vriendelijke mensen

Minpunten Peru

 • Ver vliegen ;)
Ultieme tip: Ga lekker Alpaca eten en natuurlijk hoort het drinken van Pisco Sour er ook bij!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Strand, lama's en jungle. (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Helga Van Binsbergen op 27 januari 2017

Peru is het land van diversiteit en uitersten. Langs de kusstrook vind je de woestijn met haar hoge zandduinen en bijzondere landschappen. Rondom de stad Ica vind je ook de wijnhuizen van Peru en kun je er uiteraard de nationale drank pisco proeven. Daarna begint de Andes met toppen tot bijna 6000 meter, de inheemse bevolking, kleurrijke markten, indianen, het prachtige Titicacameer en diepe canyons. De Andes gaat langzaam over in de jungle met haar enorme diversiteit aan flora en fauna. De Inca geschiedenis gaat eeuwen terug en tijdens een bezoek aan de de oude Incasteden blijf je je afvragen "hoe is dit in hemelsnaam gebouwd".

Pluspunten Peru

 • Diversiteit
 • betaalbaar

Minpunten Peru

 • criminaliteit
Ultieme tip: Blijf overnachten op het eiland Armantani in het Titicacameer. Je slaapt bij de lokale bevolking, een zeer bijzondere ervaring.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Specialisten Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
 • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner
Sponsors