Like ons op Facebook

Reizen op maat Peru

Riksja Peru & Bolivia

Geen standaardpakketten, maar een reis die is toegespitst op jouw wensen: dat is een individuele rondreis met Riksja Peru & Bolivia. Van Machu Picchu tot Lake Titicaca en de Colca Canyon: jij kiest wat je wilt zien en doen, wij puzzelen de handigste route voor je. We hebben de fijnste slaapplekken en activiteiten al voor je uitgezocht. Help boerin Josefina en slaap in een heus zouthotel.

NBBS Reizen

Wilt u zelf een reisroute door Peru uitstippelen? Dat kan bij NBBS Reizen. Onze rondreizen naar Peru kunt u naar eigen wens uitbreiden met extra bouwstenen of overnachtingen. De Zuid-Amerika reisspecialisten van NBBS Reizen helpen u graag bij het samenstellen van uw reis en informeren u over alle highlights van Peru zoals de verloren Incastad Machu Picchu.

Djoser

Wil je samen met vrienden, familie of collega’s op reis naar Peru? Een heel goed idee! Bij Djoser kun je niet alleen terecht voor zorgvuldig samengestelde rondreizen langs Peru’s belangrijkste highlights, maar ook voor persoonlijke maatreizen. Bepaal zelf je route, bezoek de mooiste highlights of reis juist buiten de gebaande paden. De keuze is helemaal aan jou!

Travelnauts

Een verre reis met uw gezin die echt op maat gemaakt is, op basis van uw wensen en die van uw kinderen, maakt de vakantie echt uniek. Samen met uw gezin dit prachtige land doorkruisen, het is allemaal mogelijk. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en verzorgt uitsluitend reizen op maat naar Peru. Ook voor uw gezin.

Condor Travels

Als selfdrive specialist kiezen we samen met jou het best passende voertuig. Een 4x4 of een gewone huurauto, eventueel met chauffeur. We kijken goed naar de afstanden die je per dag wilt maar ook kunt afleggen in Peru, rekening houdend met de wegen. We kijken naar je wensen qua highlights, natuur, cultuur, comfort etcetera. Alleen de Inca hooglanden of ook de kuststrook met o.a. de Nazca lijnen en richting het regenwoud? Jij kiest!

Better Places

In welke buurt kun je het best slapen? Waar is die gezellige markt? Waar eet je het lekkerst, hoe maak je het snelst contact? Kortom, waar zijn die bijzondere plekjes, die Better Places? Natuurlijk kun je Googlen en je vrienden om tips vragen. De reviews van Tripadvisor scannen en toch weer twijfelen. Herkenbaar? Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Peru. Samen met hem ontwerp je je rondreis op maat.

Tico Reizen

Al bijna 20 jaar organiseert Tico Reizen als Latijns-Amerika specialist prachtige individuele reizen op maat door Peru, het land van de Inca’s. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren bij uw reisplannen. Neem contact op met Tico’s Peru reisspecialist zodat wij uw droomvakantie kunnen samenstellen, een ervaring die u niet snel zal vergeten!

ToPeru

Bij ToPeru hebben wij niet alleen bouwstenen op de website staan maar kunnen wij uw reis ook helemaal op maat maken. Want voor de veeleisende reiziger met specifieke wensen stellen wij graag een rondreis op maat samen. Wij proberen dit altijd zo te doen dat u niet alleen maar aan het reizen bent maar ook voldoende tijd heeft om te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt.

Evaneos

Evaneos is een online reisplatform dat reizigers direct in contact brengt met lokale reisagenten. Onze reisagenten zijn gespecialiseerd in maatwerk en bij Evaneos staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen samen met reisbureaus in Peru die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Op die manier zijn wij er zeker van dat u in goede handen bent en kunt u zorgeloos op reis!

Van Verre Reizen

Door de verscheidenheid en diversiteit aan bezienswaardigheden in Peru  is een reis op maat ideal. Je bepaalt dan zelf of je bijvoorbeeld langer in Machu Picchu wilt verblijven of misschien wil je wel uitgebreid het Amazone-gebied in. Of ga op ontdekking in Noord-Peru. Maak je reis verder op maat met onze bouwstenen en excursies. Zo bouwen we samen aan jouw Peru-reis.

Vamonos Travels

Voor uw individuele rondreis naar Peru bent u bij Vamonos Travels aan het juiste adres. Maatwerk is al ruim 20 jaar onze kracht en specialisatie. Wij bieden een ruim aanbod aan keuzemogelijkheden en helpen u met samenstellen en uitstippelen van uw unieke route door Peru. Ontdek het land van de Machu Picchu, de Inca’s en de Nazcalijnen zelf met Vamonos Travels. 

Tenzing Travel Latin America

Wilt u het Titicacameer bewonderen? Of staat de mystieke Machu Picchu op uw bucketlist? Geef het door aan onze reisspecialisten. Op basis van uw wensen en hun eigen ervaringen komen ze tot een onvergetelijke reis op maat! Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Mooi Vakanties

Maak kennis met het fascinerende Peru! We weten zeker dat je wordt gegrepen door de eindeloze hoogvlaktes met grazende lama's en de indrukwekkende canyons waarboven imposante condors vliegen. Wil je zelf inspraak hebben bij het samenstellen van een reis? Dat kan bij Mooi Vakanties. De reisspecialisten adviseren je graag en helpen je bij het realiseren van je ideale rondreis.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Rondreis Colombia - va € 2395
Rondreis Colombia

21-daagse groepsrondreis door Colombia

  • Medellín: verblijf in de stad van Botero en Escobar
  • Slaap in de koffieregio Armenia in een hacienda op een koffieboerderij
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner