Suriname
8,2
8,7 Algemene ervaring
8,2 Beziens­waardigheden
8,1 Steden of plaatsen
9,3 Locals
6,9 Veilig
9,4 Natuur
5,8 Stranden
8,4 Klimaat

Suriname

door Charlotte de Vries

Een reis door Suriname kan niet anders dan gemoedelijk zijn. Haar vriendelijke inwoners - van Europese, Afrikaanse, Indische, Chinese en Indonesische afkomst - ontvangen reizigers met open armen. En met trots laten ze het land zien. Van de heerlijkste roti en pittigste curry tot de ongerepte regenwouden in het binnenland van Suriname.

Een netwerk van rivieren en tropische regenwouden vormen het Surinaamse interieur. Vanuit Paramaribo is de jungle van Suriname goed te bereiken. Vaar in een uitgeholde boomstam over de rivier Boven Suriname en bezichtig marrondorpjes. Of overnacht in een huisje midden op het meer Bigi-Pan, waar je de meest bijzondere vogels spot.

ZELF NAAR Suriname?

Bekijk alle 15 reizen naar Suriname

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden van Suriname?

Een reis door Suriname begint bij Paramaribo. In deze multiculturele hoofdstad staan Nederlandse koloniale gebouwen, moskeeën en synagogen in vrede naast elkaar. Het historische centrum van Paramaribo, een UNESCO-werelderfgoed, onthult de koloniale architectuur en multiculturele erfgoed.

Voor een proefje van de harmonieuze sfeer drink je een Parbo biertje, speel je kaarten en eet je roti met de inheemse bewoners aan de Waterkant

De natuur in Suriname

Het makkelijkst te bereiken natuurgebied vanuit Paramaribo is het honderd kilometer verderop liggende Brownsberg. Bovenop de Brownsberg kijk je uit op het 6000 hectare grote natuurpark waar een enorm stuwmeer in gedrapeerd ligt. De jungle en haar vele apen kan je met je eigen auto ontdekken.

Verder naar het zuiden vind je de dichtbegroeide jungle Boven Suriname, waarin de gelijknamige modderige rivier langs afgelegen marrondorpjes kronkelt. In een uitgeholde boomstam maak je een safari naar de vriendelijke junglebewoners en vaar je naar rivierdelen en watervallen om te zwemmen.

Meren en stranden in Suriname

Het grootste meer in Suriname is Bigi-Pan. Elk jaar strijken hier miljoenen vogels neer om aan de noordelijke winter te ontsnappen. In een houten huisje midden op het water spot je de prachtige watervogels en, met een beetje geluk, zelfs alligators en miereneters.

Evenveel rust vind je in Galibi, de enige strandbestemming van Suriname. Aan de monding van de Coppename-rivier spot je reuzenschildpadden en zeekoeien.

Wat is de beste reistijd voor Suriname?

De beste reistijd voor Suriname is meestal van februari tot en met augustus, tijdens het droge seizoen. Dan is het meestal warm en zonnig, en regent het minimaal.

Ga voor uitgebreide informatie naar: beste reistijd Suriname.

Reizen Suriname

Meer Suriname

Reviews Suriname

Sweet Suriname (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Nicole Staal op 19 november 2019

Suriname is een geweldig en prachtig land. Het heeft vanalles, stad, natuur, jungle en het beste eten dat je ooit gehad hebt. Ga op ontdekkingsreis in de wildernis, overal word Nederlands gesproken zelfs in de jungle dit is geweldig! Eten is vers, de mensen zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk, het enige nadeel misschien voor sommige (ik heb dat persoonlijk niet gemist) maar er zijn geen stranden. Maar er zijn overal fijne zwembaden mocht je graag willen zwemmen of verschillende meren of gewoon zwemmen in de stromende rivier in het binnenland !

Pluspunten Suriname

 • geweldig aardige mensen
 • overheerlijk eten
 • prachtige natuur

Minpunten Suriname

 • als je graag naar het strand gaat is suriname geen aanrader
Ultieme tip: Ga de Jungle in! En eet met de locals!
Aangeraden voor: Avonturiers

Suriname verrast! (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Annemieke van Put op 18 november 2019

Ik was nog nooit in Suriname geweest, maar voor mijn afstudeerstage ging ik de uitdaging aan. Ik was 18, tikkeltje naïef. Ik had me uiteraard goed voorbereid en ingelezen, maar toch overweldigde Suriname mij enorm. Op allerlei vlakken; qua cultuur en mensen, maar ook qua natuur. Ik heb verschillende trips naar het binnenland gemaakt en daar ontdekte ik de pure schoonheid van het land. Ik sliep in een hangmat, sprokkelde mijn eigen eten bij elkaar en ontmoette veel bijzondere mensen.

7,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
10 Natuur
2 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • Schitterende natuur
 • verschillende culturen

Minpunten Suriname

 • straathonden
 • armoede
Ultieme tip: Blijf niet in de stad hangen, zoek vooral het binnenland op.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Ons eigen gekochte land (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Jootje Lasatira op 17 november 2019

Suriname is een mooi land. Ga het binnenland in, de natuur is er zo mooi! Ga vooral richting district Saramacca! Het eten is heerlijk (roti/schaafijs) maar je hebt er ook KFC en McDonald's. De mensen zijn ook erg aardig. Dus kom naar Suriname en geniet van het warme weer!!

Pluspunten Suriname

 • Betaalbaar

Minpunten Suriname

 • Teveel vuil langs de wegen
 • Jammer van de huizen die helemaal vervallen uitzien
 • Het verkeer dat beter geregeld moet worden en de wegen beter verbeteren
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Suriname, back to my roots (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Clarissa Re op 17 november 2019

Suriname is een erg mooi land. Paramaribo stad is een stap terug in de tijd. De binnenlanden van Suriname is prachtig en authentiek. Je vind hier de mooie dieren die in de natuur leven. Tevens vind je ook een stuk geschiedenis in Suriname.

Ultieme tip: Ga zeker de binnenlanden in.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Suriname, back to my roots (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Clarissa Re op 17 november 2019

Suriname is een erg mooi land. Paramaribo is een stap terug in de tijd. Het binnenland van Suriname is prachtig en authentiek. Je vindt hier mooie dieren die in de natuur leven. Tevens vind je ook een stuk geschiedenis in Suriname.

Pluspunten Suriname

 • betaalbaar
 • natuur
 • dieren

Minpunten Suriname

 • veel plastic
 • worden veel bomen gekapt
 • verschil tussen armoede en rijk
Ultieme tip: Ga zeker de binnenlanden in.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Korte rondreis Suriname (bezocht in oktober 2007)

Review geschreven door C Van der Poel op 16 november 2019

Een bezoek aan de Amazone in Suriname is zeer bijzonder. Je hoort enkel nog de jungle geluiden en geen enkele lichtvervuiling. Je gaat echt terug naar de natuur. Heel verschil met Brazilië waar je de vliegtuigen gewoon hoort overvliegen.

Ultieme tip: Bezoek aan de Amazone en zijn bewoners. Heel grappig om hewoon in het Nederlands te worden aangesproken door de lokale bevolking. En ze zijn zeer gastvrij en aardig.
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Fietsen in Suriname (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Lummy Slager op 28 december 2018

Door de rondreis op de fiets optimaal kunnen genieten van het tropisch regenwoud, het primitieve kamperen langs kreken, het zien van prachtige bloemen, vogels en het gevoel van heel ver van de bewoonde wereld en dicht bij de natuur te zijn.
Het was de lange droge tijd tijdens de reis dwz dat het zeer heet was en dat maakte het fietsen erg uitputtend.
Ondanks de droge tijd toch enkele malen een lichte regen- en eenmaal een heuse donderbui gehad. Het voordeel hiervan was dat het wat afkoelde en veel bloemen tot bloei kwamen. Nadeel dat we doornat werden door die ene bui en er veel grote plassen op de heuvelachtige weg waren.
Niet alleen het oerwoud, maar ook de polders, de mangrovebossen, de plantage’s en de grote stad Paramaribo hebben we bezocht.
De rondreis is een ideale manier om kennis te maken met de verschillende aspecten van Suriname.
Wanneer

Pluspunten Suriname

 • aardige locals
 • nederlandse taal
 • zeer goedkoop
 • prachtige natuur

Minpunten Suriname

 • beperkte bereikbaarheid van het binnenland.
Ultieme tip: Een bezoek aan het lokale restaurant “Zus en Zo” in Paramaribo tegenover de Palmentuin, mag je niet missen. Goed eten, lekker drinken, regelmatig Vrolijke muziek.
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Suriname (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Lysanne Wilkens op 27 november 2018

De jungle van Suriname is geweldig. De natuur is prachtig en het aantal toeristen valt enorm mee, waardoor je het gevoel hebt dat je het echte Suriname leert kennen. Ik raad sowieso een meerdaagse tour naar het binnenland aan, want zodra je buiten Paramaribo komt is Suriname een paradijs. In de stad Paramaribo speelt zich het dagelijkse leven af, mooi om te zien hoe diverse culturen hier samenleven. Leg ook zeker contact met locals, iedereen is super vriendelijk en gastvrij. Het leven in Suriname is goedkoop, maar trips naar het binnenland kunnen vrij prijzig zijn.

7,6
8 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
6 Veilig
9 Natuur
6 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • Vriendelijke en gastvrije locals
 • Weinig toerisme
 • Mooie natuur
 • Goedkoop

Minpunten Suriname

 • Luchtkwaliteit in Paramaribo
 • Veel zweten
Ultieme tip: Op Blauwgrond zitten een aantal Warungs waar je zeker moet gaan eten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Suriname (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Latoya Sprang op 11 november 2018

Suriname heeft een prachtige diversiteit aan natuur. Bij de landing verbaas je je al over de hoeveelheid bomen en groen je ziet.

Tips:

waterkant voor een mooi uitzicht over de Suriname rivier.

Een tour vanuit de stad naar braamspunt.

Ga zeker het binnenland in een breng en bezoek aan een van de heerlijke soelas in de rivier. Word aangeraden om dit samen met een tour operator te doen.

Wij zijn met Suriname tours naar isadou geweest en dat voelde als een mini vakantie in een vakantie.

Veel reis plezier

Pluspunten Suriname

 • betaalbaar
 • aardige locals
 • geweldige natuur

Minpunten Suriname

 • muggen
 • niemand houd zich aan de verkeersregeld
Ultieme tip: warung rono Warung Jet BBQ tenten tropical Bush insect repellent te koop bij elke drogist. Huur een auto. Koop een ticket via skyscanners.nl
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Suriname is een beleving die je nooit meer loslaat! (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Ted Gersjes op 21 december 2017

Al 50 jaar laat dit fascinerende land me niet meer los. Eerst als militair nu als jonge oudere. Je hart is de klos: je hebt er een liefde bij! Op vele terreinen, zoals cultuur, flora en fauna kun je genieten. Iedere amateurfotograaf kan zijn hart ophalen. Dit land en zijn mensen laat ongekende en onbekende indrukken achter.

Pluspunten Suriname

 • De mensen
 • De taal
 • De zon

Minpunten Suriname

 • niet
 • van
 • toepassing
Ultieme tip: Een meerdaags verblijf in Danpaati en daar hangmatten, maar vooral getuige zijn van het ontwaken van de jungle en de rivier.
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers

Stage in Suriname (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Brenda Wenniger op 03 december 2017

Suriname was mijn eerste reis buiten Europa. Ik heb hier vanaf februari tot en met juli stage gelopen. Tot nu toe is dit een van mijn mooiste reizen geweest. De voertaal is Nederlands en de mensen zijn gastvrij. Daarnaast bestaat het land voor ongeveer 80% uit regenwoud. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen uit veel verschillende tours door de jungle. De grootste aanrader is de Fredberg. Na een lange tocht word je beloond met prachtig uitzicht over de jungle en het spotten van veel verschillende dieren. Daarnaast is Galibi ook zeer indrukwekkend. Naast de prachtige sterrenhemel is hier te zien hoe schildpadden, die speciaal hiervoor naar Suriname zijn gekomen, hun eieren leggen. Tot slot was Bigi Pan ook erg mooi. Hier zijn veel verschillende vogelsoorten te spotten en slaap je in een hutje op het water. Kortom, veel avonturen te beleven in dit prachtige land.

Pluspunten Suriname

 • vriendelijke locals
 • betaalbaar
 • veel natuur

Minpunten Suriname

 • politiek
 • economie
Ultieme tip: Taxi app: 1660
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Verrassingsbezoek aan Suriname (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Niels van der Velden op 21 november 2017

Omdat mijn vriendin voor 4 maanden in Suriname was voor haar stage voor de opleiding Docent Nederlands besloot ik om haar een verrassingsbezoek te brengen.
In de 2 weken dat ik er was heb ik erg genoten van dit prachtige land met een mooie natuur!
Zeeschildpadden die wanneer het donker wordt op het strand komen en honderden eieren leggen, gekleurde vogels en reptielen, en natuurlijk het vredige, ongerepte regenwoud van Suriname. Dit alles heb ik in deze 2 weken van dichtbij mogen aanschouwen.

8,0
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
6 Veilig
10 Natuur
6 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • erg goedkoop en lekker uit eten
 • veel keuze mogelijkheden of 1 of meerdaagse trips
 • vriendelijke bevolking
 • prachtige ongerepte natuur

Minpunten Suriname

 • 1 of meerdaagse trips zijn erg prijzig vergeleken met het leven in suriname
 • het is niet veilig om als blanke vrouw alleen over straat te lopen/voornamelijk wanneer het donker is
Ultieme tip: Suposo: Heerlijke belegde broodjes, in een erg leuk ingericht en kleurig restaurant.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

de jungel in Suriname (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door iris van luijk op 19 november 2017

Suriname is een erg mooi land. Geweldige mensen, en veel mooie dingen om te zien. Het allermooiste was de jungle. Ik heb een tour gedaan. Dat hieldt in dat wij 3 nachten en 4 dagen in de jungle waren. Om in de jungle te komen waren we wel 8 uur onderweg. 5 uur met de bus en 3 uur met een heel klein bootje. Ik wist niet wat ik zag. Prachtig zo veel groen en prachtige dieren. We hebben stukken gelopen om dieren te spotten. We zijn naar kleine watervallen geweest, om daar te gaan zwemmen. We sliepen slechts in een hangmat met een klamboe erover heen. Het was in een woord een geweldige ervaring. Ik zou graag terug willen.

8,0
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
6 Veilig
10 Natuur
5 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • betaalbaar
 • mooi
 • vriendelijk

Minpunten Suriname

 • druk
 • crimineel
Ultieme tip: Naar de jungle gaan!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Studieproject Suriname (bezocht in november 2014)

Review geschreven door Iris de Ronde op 16 november 2017

Suriname is een prachtig land met een super gastvrije bevolking! Lekker eten. Goede uitgaansmogelijkheden, met altijd een leuke sfeer. De natuur is prachtig, tripjes naar hebt binnenland zijn echt een aanrader!

Pluspunten Suriname

 • aardige bevolking
 • prachtige natuur
 • Lekker eten
 • relaxte sfeer
 • uitgaansmogelijkheden

Minpunten Suriname

 • minder goede wegen
Ultieme tip: Fietsen huren in Suriname is handig om je op korte afstanden te verplaatsen, wel zul je alleen toeristen op een fiets zien ;)
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Gevarieerde reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Inge Rutten op 13 november 2017

Het is een bijzondere ervaring om na ruim 8 uur vliegen uit het vliegtuig te stappen en gewoon Nederlands te kunnen spreken. Suriname heeft veel verschillende dingen te bieden, maar is (nog) niet zo op toeristen ingesteld. In Paramaribo vind je bijvoorbeeld alleen in een bepaald gebied een paar leuke terrasjes en in de rest van de stad niet. Bezienswaardigheden of hotels staan over het algemeen ook niet of nauwelijks aangegeven, je moet dus veel via via te weten komen, dit maakt het natuurlijk wel extra bijzonder om dit land te ontdekken. Een aantal aanraders: neem de fiets, ga de jungle in en spot vogels in Bigi Pan.

Pluspunten Suriname

 • Betaalbaar
 • Divers
 • Relatief weinig toeristen

Minpunten Suriname

 • Weinig gezellige terrasjes
 • Slechte bewegwijzering
Ultieme tip: Volg een kookworkshop bij iemand thuis! Voor ons een geweldige afsluiter van onze reis!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Suriname (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Gilene Burger op 12 november 2017

Suriname is echt onwijs indrukwekkend. Veel geschiedenis met Nederland wat nog terug te zien is als je plantages gaat bezoeken en het openluchtmuseum in het Commewijne district. De vlindertuin in Lelydorp is zeker de moeite waard! In de jungle zijn onwijs veel vlinders te zien. Een bezoekje aan Brownsberg en Raleigh vallen is zeker aan te raden! Vooral als je houdt van natuur, kijk je je ogen uit! Nickerie en Bigi Pan moet je vooral zien als je houd van vogels spotten. Hele mooie plek om naar toe te gaan, vooral in eind oktober/begin november omdat dan verschillende vogels in het gebied komen overwinteren. Al met al een schitterend land met als extraatje dat je gewoon Nederlands kan spreken!

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • zon
 • natuur
 • dieren
Ultieme tip: Uit eten bij restaurant de Waag is aan te raden!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Suriname, verrassend! (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Heleen van Esch op 12 november 2017

Suriname: heerlijk tropisch, aardige mensen die ook Nederlands spreken.
Heeeeerlijk eten. Paramaribo is een gezellige stad, maar ga ook zeker een paar dagen de jungle in! Met bootjes brengen ze je ver de rivier op.

Pluspunten Suriname

 • weer
 • eten
 • mensen

Minpunten Suriname

 • in de zomer veel regen
 • wateroverlast
Ultieme tip: Jungle trip
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een geweldige ervaring (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Jolanda Rozema op 06 november 2017

Paramaribo als uitvalsbasis. Van daar uit trips naar Nieuw-Nickerie gedaan, gefietst, 5 dagen de jungle in, zeeschildpadden gespot, de Avond4daagse van Paramaribo mee gelopen, Brokopondomeer en StonIsland bezocht en een kookworkshop gedaan. Kortom genoeg te doen daar.

Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

No spang in Suriname (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Sylvia Vogel op 05 november 2017

Suriname is een boeiend land met zijn mooie, hartelijke mensen en prachtige landschappen. Paramaribo is net een groot dorp met zijn vriendelijke bewoners, witte houten koloniale huizen waarvan sommige nog wel een likje verf kunnen gebruiken, de levendige Centrale Markt en synagoge en moskee vredig naast elkaar. In het binnenland zijn de machtige rivieren met stroomversnellingen en op het eerste gezicht ondoordringbare jungle. Hier moet je wel van de kleur groen houden!

8,6
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Suriname

 • Aardige

Minpunten Suriname

 • Je moet van natuur houden
Ultieme tip: Ga naar de Boven Surinamerivier en bezoek de Ananasberg! Bovenop een granieten rots van 100 meter hoog groeien ananassen en kun je ananas proeven. Verser krijg je het niet!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Suriname (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bert Aardenburg op 30 september 2017

De reis naar Suriname begint op Paramaribo.
Hier wordt meteen al begonnen met onthaasten. Voordat je door de douane bent, sta je 2 uur in de rij bij de paspoortcontrole. Terwijl je als 60-plusser zo aan de beurt bent.
Eenmaal door de controle voelt de warmte van het land als een warme deken.
In Paramaribo is er veel te zien, maar neem een gids, die je wat over de stad en de gebouwen kan vertellen.
Aanrader is een fietstocht met gids via Zus en Zo, deze nemen je mee op een 4 uur durende tocht door diverse plantages en oerwoud, met een heerlijk lunch onderweg.
Boek ook een 3 nachten en 4 dagen bezoek aan Anaula Resort, midden in de jungle en alleen per korjaal (bootje) bereikbaar. Geen airco in de cabanas en ook geen warm water, maar koud douchen met 35 graden overdag is geen straf.
Je kunt hier kaaimannen spotten, gebruik maken van de sula (een soort natuurlijke jacuzzi), eten en drinken is inclusief. Bezoek een inheems dorp en ontdek aapjes en ander wild.
Boek daarna een meerdaags bezoek aan Resort Berg en Dal, daar kan de avonturier zijn hart ophalen, door middel van dure excursies, zoals quadrijden, een cannopytour en ziplinen over de Suriname rivier, die vol met piranha's zit.
Eten en drinken en taxiritten zijn niet duur. Vraag wel aan de taxibestuurder of hij met een meter rijdt, anders ben je als toerist de klos.

Pluspunten Suriname

 • De bevolking van Suriname is erg aardig en behulpzaam
 • wel is het zo dat je ze met respect moet behandelen. Met een beleefd: Goedemorgen

Minpunten Suriname

 • de sfeer in de avonduren na 1800 uur is heel anders
Ultieme tip: Mijn tip is Anaula Resort in Suriname.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
 • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
 • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner
Sponsors