Ambassade & Consulaat Suriname

Ambassade & Consulaat Suriname

Waar vind je de Surinaamse ambassade in Nederland?

De Surinaamse ambassade in Nederland vind je aan de Alexander Gogelweg 2, postcode 2517 JH in Den Haag. Telefonisch is de ambassade te bereiken op 0031 (0)70 365 08 44. Het faxnummer is 0031 (0)70 361 74 45. Je kunt ook een e-mail sturen naar ambassade.suriname@wxs.nl.

Waar vind je het Surinaamse consulaat in Nederland?

Het consulaat van Suriname is gevestigd op De Cuserstraat 11 in Amsterdam. De openingstijden van de afdeling Visum zijn: Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 12.00 uur. Het consulaat is telefonisch te bereiken op 020-6426137. Bekijk de website voor meer informatie.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Suriname?

Mocht je in Suriname problemen krijgen of hulp nodig hebben, kun je je altijd wenden tot de Nederlandse ambassade. In Suriname vind je die in Paramaribo aan de Van Roseveltkade 5, postbus 1877. Je kunt bellen naar 00 597 477 211. Het faxnummer van de Nederlandse ambassade in Suriname is 00 597 477 792. Je kunt een e-mail sturen naar prm@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors