Accommodaties Suriname

Accommodaties Suriname

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Suriname?

In Suriname heb je een brede keuze aan accommodatie. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in een cabaña - een houten hut op palen - of in een hangmat in de open lucht. Als je toch liever een dak boven je hoofd hebt kun je ook overnachten in een hotel, resort of je eigen appartement.

Wat is een typisch Surinaamse accommodatie?

Een typische nacht in Suriname breng je door in een hangmat. In de omgeving van Cola Kreek, Blaka Watra, Zanderij en Republiek vind je resorts met picknickplaatsen en campingfaciliteiten. Je kunt eigenlijk overal je tent opzetten, maar het is gebruikelijker om een hangmat op te hangen.

Bij iedere attractie vind je hangplekken. Als het terrein privé-eigendom is heb je wel toestemming nodig van de eigenaar, je betaalt ongeveer vijf euro. Je eigen hangmat koop je voor een paar euro op de markt in Paramaribo.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors