Accommodaties Suriname

Accommodaties Suriname

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Suriname?

In Suriname heb je een brede keuze aan accommodatie. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in een cabaña - een houten hut op palen - of in een hangmat in de open lucht. Als je toch liever een dak boven je hoofd hebt kun je ook overnachten in een hotel, resort of je eigen appartement.

Wat is een typisch Surinaamse accommodatie?

Een typische nacht in Suriname breng je door in een hangmat. In de omgeving van Cola Kreek, Blaka Watra, Zanderij en Republiek vind je resorts met picknickplaatsen en campingfaciliteiten. Je kunt eigenlijk overal je tent opzetten, maar het is gebruikelijker om een hangmat op te hangen.

ZELF NAAR Suriname?

Bekijk alle 45 reizen naar Suriname

Bij iedere attractie vind je hangplekken. Als het terrein privé-eigendom is heb je wel toestemming nodig van de eigenaar, je betaalt ongeveer vijf euro. Je eigen hangmat koop je voor een paar euro op de markt in Paramaribo.

Onafhankelijk advies over je reis naar Suriname

De reisspecialisten van de Zuid-Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Suriname. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Suriname

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors