Familiereizen Suriname

Travelnauts

Suriname is de perfecte bestemming voor gezinnen die al reiservaring hebben opgedaan. Suriname is namelijk een avontuurlijk land waarbij het vooral om de ervaring gaat. Via Travelnauts leert u het “echte” Suriname kennen. Travelnauts stelt voor u een route samen, geheel naar wens, met kindvriendelijke aspecten.

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Djoser Family

Djoser Family organiseert een bijzondere rondreis voor gezinnen naar Suriname. Duik samen met je kinderen en andere avontuurlijke gezinnen de jungle van Suriname in, spot schildpadden op het strand en ga op zoek naar watervallen. Ondertussen zorgt de Nederlandstalige reisbegeleider van Djoser Family dat de reis soepel verloopt zodat jullie lekker kunnen genieten. 

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Footprint Travel

Met je kinderen als een Freek Vonk de dieren in de jungle ontdekken? Dat kan met de Suriname reizen van Footprint Travel! Vaar in een korjaal door de jungle, slaap in een traditioneel marrondorp, spot dolfijnen en schildpadden, vaar over uitgestrekte meren en spot een luiaard in de bomen. Onze Suriname kenner Tania heeft er zelf gewoond en kan jullie adviseren welke reis perfect past bij jullie gezin.

Better Places

Wil je een reis naar Suriname maken, maar heb je geen tijd om zelf je reis te organiseren? Lizet, de lokale reisspecialist van Better Places in Suriname, helpt je graag persoonlijk om je droomreis samen te stellen. Lizet woont in Suriname en kent meest bijzondere plekken. Zo ontwerpen jullie samen een unieke reis die helemaal bij je past.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Suriname reisroutes

Ga jij op rondreis door Suriname of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Suriname.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner