Like ons op Facebook

Specialisten Suriname

Tenzing Travel Caribbean

Tenzing Travel Caribbean zorgt ervoor dat uw rondreis Suriname een onvergetelijke ervaring wordt. Gaat u voor bruisend Paramaribo, het bijzondere Amazone Regenwoud of maakt u een fietstocht in het Commewijne district? Alles is mogelijk. Onze Suriname-specialisten adviseren u graag vanuit hun passie en ervaring en stellen uw reis samen op basis van uw wensen. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Caribbean Best geboekte reizen

Djoser

Voor een gevarieerde rondreis door Suriname ben je bij Djoser aan het juiste adres! Onze deskundige reisbegeleiders laten je kennismaken met de bekendste bezienswaardigheden van Suriname, de lokale bevolking, cultuur, natuur en keuken. Onze reizen zijn erop gericht je een goed en compleet beeld van het land te geven. Daarom werken we ook samen met een lokale gids die je zijn thuisland graag laat zien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Waan je in een stukje Nederland in de tropen in Suriname. Tijdens je FOX rondreis naar Suriname tour je door het Amazone regenwoud, bezoek je jungledorpjes, fiets je door Paramaribo en verblijf je in accommodaties midden in de natuur. Onze groepsreizen en individuele rondreizen naar Suriname zijn volledig verzorgd en bieden een goede afwisseling tussen stad en natuur.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Sawadee

Vaar in een traditionele houten Korjaal over de Marowijnerivier, ontdek het platteland van Suriname op de fiets en breng een nacht door in een Saramaccaans dorp midden in het Amazone-oerwoud. Sawadee zorgt ervoor dat je rondreis door Suriname veel unieke en bijzondere ervaringen bevat en dat je het land tijdens je vakantie écht leert kennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Lizet, onze lokale reisexpert in Suriname. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1745
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis door Peru en zie je alle highlights.

  • Geniet van het uitzicht vanaf de hoge zandduinen in de oase van Huacachina
  • Neem de trein voor de korte tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner