Specialisten Suriname

Travelnauts

Aan de hand van de wensen van uw gezin stelt Travelnauts uw rondreis samen, vol met avontuur, natuur en cultuur. U eindigt uw vakantie in de jungle, wat voor een onvergetelijk reis zorgt. Travelnauts brengt  alle hoogtepunten van Suriname voor u samen in één reis. Wij zijn dé specialist in verre gezinsreizen naar Suriname.

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Djoser

Voor een gevarieerde rondreis door Suriname ben je bij Djoser aan het juiste adres! Onze deskundige reisbegeleiders laten je kennismaken met de bekendste bezienswaardigheden van Suriname, de lokale bevolking, cultuur, natuur en keuken. Onze reizen zijn erop gericht je een goed en compleet beeld van het land te geven. Daarom werken we ook samen met een lokale gids die je zijn thuisland graag laat zien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Waan je in een stukje Nederland in de tropen in Suriname. Tijdens je FOX rondreis naar Suriname tour je door het Amazone regenwoud, bezoek je jungledorpjes, fiets je door Paramaribo en verblijf je in accommodaties midden in de natuur. Onze groepsreizen en individuele rondreizen naar Suriname zijn volledig verzorgd en bieden een goede afwisseling tussen stad en natuur.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Vliegtickets.nl

Al sinds 2004 is Vliegtickets.nl de beste webwinkel om je vliegtickets online te kopen tegen de scherpste prijzen. Alleen bij Vliegtickets.nl boek je nu met korting als je je Air Miles inwisselt. De kortingen gelden voor alle bestemmingen wereldwijd. Naast de standaard vliegtickets prijzen, bieden wij ook exclusieve deals en prijzen van low cost airlines aan.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Lizet, onze lokale reisexpert in Suriname. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Sawadee

Vaar in een traditionele houten Korjaal over de Marowijnerivier, ontdek het platteland van Suriname op de fiets en breng een nacht door in een Saramaccaans dorp midden in het Amazone-oerwoud. Sawadee zorgt ervoor dat je rondreis door Suriname veel unieke en bijzondere ervaringen bevat en dat je het land tijdens je vakantie écht leert kennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Suriname reisroutes

Ga jij op rondreis door Suriname of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Suriname.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner