Beste reistijd Suriname

Beste reistijd Suriname

Wat is de beste reistijd voor Suriname?

De beste reistijd om naar Suriname te gaan zijn de droge seizoenen: begin februari tot eind april en half augustus tot eind december.

Het kan dan heet zijn, maar de wegen naar, en in, de jungle zijn goed begaanbaar.

Feestmaand december is ook letterlijk een feestmaand in Paramaribo. In aanloop naar oud en nieuw zijn er de hele maand door festiviteiten.

Daarnaast kun je tussen februari en juli getuige zijn van zeeschildpadden die hun eieren leggen in natuurreservaat Galibi.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors