Goedkoop bellen & Internet Suriname

Goedkoop bellen & Internet Suriname

Hoe kan ik goedkoop bellen in Suriname

In Suriname bel je tegen een redelijke prijs met een telefoonkaart vanuit een telefooncel. Blijf je langere tijd in Suriname dan is de aanschaf van een Surinaamse simkaart het overwegen waard. Het is erg duur om met je mobiel te bellen vanuit Suriname. In de binnenlanden heb je op sommige plekken bereik.

Vanuit Nederland is het voordeliger om naar een Surinaams nummer te bellen dan naar een Nederlandse mobiele telefoon. Via Skype kun je ook altijd goedkoop bellen.

ZELF NAAR Suriname?

Bekijk alle 16 reizen naar Suriname

Waar koop ik een simkaart in Suriname?

De kleine Chinese winkels op iedere hoek van de straat verkopen werkelijk alles. Zo ook simkaarten voor mobiele telefoons. En uiteraard de bijbehorende opwaardeerkaarten. Daarnaast zijn er ook veel telecomwinkels.

Waar kan ik goedkoop internetten in Suriname?

Internetgebruik is ook in Suriname ontzettend toegenomen. Bijna ieder hotel of hostel in Paramaribo beschikt over computers. Het is dus makkelijk om tijdens het reizen in contact te blijven met het thuisfront. De kosten voor internet zijn niet hoog. De kwaliteit van de verbinding verschilt. Buiten de steden is internetten meestal niet mogelijk.

Reizen Suriname

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner
Sponsors