Goedkoop bellen & Internet Suriname

Goedkoop bellen & Internet Suriname

Hoe kan ik goedkoop bellen in Suriname

In Suriname bel je tegen een redelijke prijs met een telefoonkaart vanuit een telefooncel. Blijf je langere tijd in Suriname dan is de aanschaf van een Surinaamse simkaart het overwegen waard. Het is erg duur om met je mobiel te bellen vanuit Suriname. In de binnenlanden heb je op sommige plekken bereik.

Vanuit Nederland is het voordeliger om naar een Surinaams nummer te bellen dan naar een Nederlandse mobiele telefoon. Via Skype kun je ook altijd goedkoop bellen.

Waar koop ik een simkaart in Suriname?

De kleine Chinese winkels op iedere hoek van de straat verkopen werkelijk alles. Zo ook simkaarten voor mobiele telefoons. En uiteraard de bijbehorende opwaardeerkaarten. Daarnaast zijn er ook veel telecomwinkels.

Waar kan ik goedkoop internetten in Suriname?

Internetgebruik is ook in Suriname ontzettend toegenomen. Bijna ieder hotel of hostel in Paramaribo beschikt over computers. Het is dus makkelijk om tijdens het reizen in contact te blijven met het thuisfront. De kosten voor internet zijn niet hoog. De kwaliteit van de verbinding verschilt. Buiten de steden is internetten meestal niet mogelijk.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Suriname

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors