Like ons op Facebook

Vakantie Peru

Riksja Peru & Bolivia

Wil je op je vakantie onvergetelijke dingen beleven en ontspannen thuiskomen? Met de bouwstenen van Riksja Peru & Bolivia bepaal je zelf je reistempo. Jij kiest welke hoogtepunten je wilt zien, wij puzzelen een fijne reisroute voor je aan elkaar. Ga van het gebaande pad in de Colca Canyon, hike door de Heilige Vallei naar Machu Picchu en maak kennis met indianen bij Lake Titicaca.

bekijk alle reizen van Riksja Peru & Bolivia Best geboekte reizen

Tenzing Travel Latin America

Vormen de Inca-ruïnes van de Machu Picchu, de bijzondere Nazcalijnen en het koloniale centrum van Cuzco de ingrediënten van uw volgende vakantie? De reisspecialisten van Tenzing Travel Latin America adviseren u graag over uw reis naar Peru. Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ en lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Latin America Best geboekte reizen

Djoser

Ga op reis met Djoser en vier vakantie in het land van Machu Picchu, de Nascalijnen en het Titicacameer! Djoser organiseert verschillende rondreizen naar Peru die van alle gemakken voorzien zijn zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten. Een Nederlandse reisbegeleider is aanwezig om te zorgen dat alles soepel verloopt en een lokale gids vertelt je alles over Peru.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Breng je vakantie door in Peru met FOX. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie van begin tot eind perfect georganiseerd is zodat jij alleen maar kunt genieten van al het moois dat Peru te bieden heeft. Ontdek het wereldberoemde Machu Picchu, de bruisende stad Cusco en de gigantische metropool Lima.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Condor Travels

Op vakantie naar Peru? Zelf rijden met een huurauto is nog niet heel gangbaar maar wel heel goed mogelijk. Als selfdrive specialist verzorgen wij reizen met gewone huurauto’s en gehuurde 4WD voertuigen naar Peru. Op basis van eigen rij-ervaring en een heel persoonlijke benadering stellen wij voor jou bijzondere routes samen naar de highlights van Peru maar ook naar prachtige en weinig bezochte delen van de Andes.

South America Tours

South America Tours is dé grootste en meest ervaren specialist in op maat gemaakte reizen naar Peru. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt die aan al uw verwachtingen voldoet! Uiteraard tegen een voordelige prijs. Op onze website vindt u informatie over onze bestemmingen, onze aanbiedingen en kunt u gratis de Peru-brochure aanvragen. Tevens kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Mosae Group Travel

Meer weten over deze reisorganisatie? Bekijk de reviews.

Peru.Travel

Meer weten over deze reisorganisatie? Bekijk de reviews.

Reisburo de Wit

Meer weten over deze reisorganisatie? Bekijk de reviews.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1745
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis door Peru en zie je alle highlights.

  • Geniet van het uitzicht vanaf de hoge zandduinen in de oase van Huacachina
  • Neem de trein voor de korte tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner