Vakantie Peru

Riksja Peru & Bolivia

Wil je op je vakantie onvergetelijke dingen beleven en ontspannen thuiskomen? Met de bouwstenen van Riksja Peru & Bolivia bepaal je zelf je reistempo. Jij kiest welke hoogtepunten je wilt zien, wij puzzelen een fijne reisroute voor je aan elkaar. Ga van het gebaande pad in de Colca Canyon, hike door de Heilige Vallei naar Machu Picchu en maak kennis met indianen bij Lake Titicaca.

bekijk alle reizen van Riksja Peru & Bolivia Best geboekte reizen

Djoser

Ga op reis met Djoser en vier vakantie in het land van Machu Picchu, de Nascalijnen en het Titicacameer! Djoser organiseert verschillende rondreizen naar Peru die van alle gemakken voorzien zijn zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten. Een Nederlandse reisbegeleider is aanwezig om te zorgen dat alles soepel verloopt en een lokale gids vertelt je alles over Peru.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Breng je vakantie door in Peru met FOX. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie van begin tot eind perfect georganiseerd is zodat jij alleen maar kunt genieten van al het moois dat Peru te bieden heeft. Ontdek het wereldberoemde Machu Picchu, de bruisende stad Cusco en de gigantische metropool Lima.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Condor Travels

Op vakantie naar Peru? Zelf rijden met een huurauto is nog niet heel gangbaar maar wel heel goed mogelijk. Als selfdrive specialist verzorgen wij reizen met gewone huurauto’s en gehuurde 4WD voertuigen naar Peru. Op basis van eigen rij-ervaring en een heel persoonlijke benadering stellen wij voor jou bijzondere routes samen naar de highlights van Peru maar ook naar prachtige en weinig bezochte delen van de Andes.

bekijk alle reizen van Condor Travels Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Bolivia kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner