Familiereizen Peru

Travelnauts

Peru is een bijzondere bestemming voor een rondreis met uw gezin. Het land is zeer divers, dus kies Andes, de enorme natuurparken en Inca cultuur of volg de prachtige, soms grillige kustlijn en bezoek het Titicacameer. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en stemt deze familiereis in Peru helemaal af op de wensen van uw gezin.

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Riksja Family Peru

Combineer spannende activiteiten met relaxen aan het zwembad. Met Riksja Family Peru ga je de jungle in, leer je panfluit spelen en ga je buggyracen. Je slaapt in knusse familiehotels in de sfeer van de omgeving, vaak met een zwembad. We zijn zelf in Peru geweest, reizen  met onze kinderen en geven je persoonlijk en eerlijk advies.

bekijk alle reizen van Riksja Family Peru Best geboekte reizen

Evaneos

Ontdek Machu Picchu, ga sandboarden in Huacachina of rust uit aan het strand! Peru is een fantastische bestemming voor een familiereis! Kom via onze website in contact met onze lokale reisagenten, zij kunnen u adviseren e ninspireren. En op basis van uw wensen en ideeën en een volledig op maat gemaakt reisvoorstel voor u opstellen. Daarnaast profiteert u naast lokale kennis ook van Evaneos garanties. 

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Djoser Family

Ontdek samen met je gezin het wereldwonder Machu Picchu tijdens een spannende familiereis naar Peru. Djoser Family organiseert deze bijzondere groepsreizen die speciaal zijn gericht op gezinnen met jonge of oudere kinderen. Wij houden bij het plannen van de reis rekening met de jonge reizigers en zorgen ervoor dat je onbezorgd met je familie op reis kunt. 

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Better Places

Wil je een bijzondere Peru-reis maken, maar heb je geen tijd om zelf je reis te organiseren? Guido, de lokale reisspecialist van Better Places, woonde jaren in Peru en kan dan ook een prachtige reis op maat voor je samenstellen. Hij kent de mooiste plekjes, heeft goede tips én hij laat je graag kennismaken met de lokale bevolking.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Mooi Vakanties

Peru is één groot avontuur voor jong en oud. Sandboarden in de woestijn en raften over de rivier aan de voet van de Misti-vulkaan. Of bezoek het geweldige Amazoneregenwoud, waar je oog in oog komt te staan met apen en papegaaien. Kortom, een reis die het hele gezin nog lang zal bij blijven. Inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze website.

bekijk alle reizen van Mooi Vakanties Best geboekte reizen

Sawadee

Ga mee met Sawadee op een Familiereis naar Peru en ontdek het land van de Inca's. Tijdens deze avontuurlijke reis wordt er rekening gehouden met de behoeften en interesses van zowel ouders als kinderen. De familiereizen zijn ingedeeld op leeftijd, waardoor de kinderen voornamelijk met leeftijdsgenoten reizen. Met ruim 30 jaar ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke reis!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Bolivia kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner