Ambassade & Consulaat Peru

Ambassade & Consulaat Peru

Waar vind je de ambassade in Nederland?

De ambassade van Peru in Nederland vind je op het Nassauplein 4 in Den Haag. Je kunt ze telefonisch bereiken op 070-3653500 of bezoek de website van de Peruaanse ambassade.

Waar vind je de Nederlandse ambassade?

De Nederlandse ambassade in Peru vind je in hoofdstad Lima. De ambassade ligt in de wijk Miraflores op de Avenida José Larco 1301, op de dertiende verdieping. Telefonisch kun je ze bereiken op + (51-1) 213 9800 of bezoek hun website.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors