Paspoort en visum Peru

Paspoort en visum Peru

Reis je binnenkort naar Peru, of via Peru naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Peru.

Heb ik een visum nodig voor Peru?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (183 dagen) in Peru verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Peru verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Peru in Den Haag.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Peru, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Peru vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Peru

Bij aankomst in Peru moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors