Like ons op Facebook

Specialisten Peru

Peru & Bolivia online

Peru hoog op het wensenlijstje? Praat met iemand die er is geweest. We kennen Peru & Bolivia op ons duimpje en helpen je graag de reis van je dromen samen te stellen. Geen hotelketens, maar knusse slaapplekken en activiteiten waar je de sfeer van het land proeft. Zo kun je in een oud klooster of bij de Uros-indianen overnachten en boerin Josephina helpen in de Colca Canyon.

bekijk alle reizen van Peru & Bolivia online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Latin America

Reis met Tenzing Travel Latin America naar onvergetelijk Peru en ontdek de Machu Picchu, koloniale steden en kleurrijke markten. Onze Peru-specialisten adviseren u uit eigen ervaring en stellen uw reis samen op basis van uw wensen. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Latin America Best geboekte reizen

Djoser

Dertig jaar geleden stapten de eerste reizigers op het vliegtuig voor een rondreis van Djoser. Destijds was Egypte de bestemming. Tegenwoordig reizen we naar zo’n honderd landen op alle continenten en behoort ook Peru tot ons uitgebreide aanbod. We bieden zorgvuldig uitgezochte routes aan waarbij er veel tijd is om zelfstandig op pad te gaan in Peru.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Guido, onze lokale reisexpert in Peru. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Peru. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé specialist in Zuid-Amerika. Kies voor een taalreis in Peru, waar je Spaans leert spreken en kennis maakt met de bijzonder warme cultuur. Heb je het Spaans onder de knie, dan kun je dit combineren met het doen van vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op een onderwijs-, sport- of medisch project. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag de brochure gratis aan.

ToPeru

ToPeru is al jaren de specialist voor rondreizen in Peru. Naast prachtige, op de website beschreven individuele rondreizen, bieden wij ook maatwerk. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden. Voor ons staat centraal dat u een fantastische vakantie heeft die past bij uw wensen. En als u graag eens de mogelijkheden wilt doorspreken kunt u ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk advies. ToPeru is aangesloten bij de SGR.

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert individuele reizen naar Peru. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen voor individuele reizigers. Dit betekent dat alle reizen die Tico aanbiedt speciaal voor u worden bedacht en samengesteld. Onze reizen zijn nooit standaard, maar volledig gebaseerd op uw wensen en voorkeuren.

Condor Travels

Condor Travels is dé selfdrive specialist voor Peru. Zelf rijden in Peru is nog niet heel gangbaar maar  naar onze mening dé manier om dit uitgestrekte land echt te ontdekken. Op basis van eigen rij-ervaring stellen wij prachtige routes samen met alle bekende highlights van Peru maar ook door prachtige en weinig bezochte delen van de Andes. Al onze reizen zijn maatwerk. Ook reizen met chauffeur is mogelijk in Peru.

Sawadee

Het aanbod van Sawadee naar Peru bestaat uit verschillende soorten groepsreizen. Ontdek alle highlights van Peru tijdens onze hoogtepunten rondreis, reis met leeftijdsgenoten tijdens een jongerenreis of geniet samen met een internationaal reisgezelschap van Peru’s magische wereldwonderen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Vamonos Travels

Sinds 1991 organiseren wij reizen naar verre bestemmingen. We hebben dan ook veel ervaring in het organiseren van rondreizen en reizen op maat naar Peru. Regelmatig trekken we er op uit, zowel voor werk als vakantie, waarbij we veel inspiratie op doen en met bergen nieuwe ideeën terugkomen. Deze ideeën én onze ervaring vind je terug in ons reisaanbod.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Bolivia kenner
Reis van de maand
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's - va € 2399
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft

  • Ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, woestijnen, lama's en zeeleeuwen
  • Verken de heilige Inca Vallei!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner