Bouwstenen Peru

Riksja Peru & Bolivia

Peru net even anders dan anders: het kan met Riksja. Jij kiest jouw favoriete bouwstenen – korte reizen met (lokaal) vervoer, knusse slaapplekken en activiteiten – en wij puzzelen de handigste reisroute voor je aan elkaar. Slaap in de sfeer van het land, in een typische posada, oud klooster of bij de indianen op Lake Titicaca. Combineer desgewenst met Bolivia: twee vliegen in één klap.

bekijk alle reizen van Riksja Peru & Bolivia Best geboekte reizen

Evaneos

Heeft u een reis naar Peru op de planning staan maar geen idee waar u moet beginnen? Laat onze lokale reisagenten u adviseren. Op de website van Evaneos staan diverse voorbeeldreizen ter inspiratie. Bij het plannen en boeken van uw reis wordt u geholpen door een plaatselijke expert. Evaneos biedt 100% maatwerk en samen met de reisagent kunt u uw reis volledig naar wens samenstellen.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Bij Van Verre Reizen vind je diverse voorbeelden van bouwstenen in Noord-  en Zuid-Peru. Deze kun je aan elkaar koppelen tot een complete reis. Wat denk je bijvoorbeeld van de condors zien bij de hoogvlaktes bij Chivay en kamperen in zandduinen bij Huacachina? Onze Peru reisspecialist helpt je graag om samen jouw individuele reis door Peru te creëren.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Guido, onze reisspecialist in Peru. Hij kent Peru door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Peru reis helemaal zelf samen te stellen.

ToPeru

Als u zelf al ideeën heeft over uw rondreis in Peru kunt u met behulp van onze bouwstenen zelf uw reis samenstellen. U kiest de bouwstenen en wij maken er een mooi geheel van. Maar ook als u wensen heeft die u niet terugvindt in onze bouwstenen kunnen wij u meestal helpen. Wij zijn al jaren de Peru specialist en helpen u dan ook graag met het samenstellen van een onvergetelijke reis.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner