Goedkoop bellen & Internet Peru

Goedkoop bellen & Internet Peru

Hoe kan ik goedkoop bellen?

In Peru zijn geen telefooncellen op straat. Je kunt wel bellen in kleine hokjes bij Locutorios. Dit zijn winkeltjes, speciaal gericht op telefoneren. Meestal hebben ze in deze winkeltjes ook computers met internet.

Bellen via Skype is gratis en makkelijk te doen in internetcafés. Op de meeste computers is Skype al geïnstalleerd, waardoor je meteen kunt beginnen met bellen.

Waar koop ik een simkaart?

Als je een simlockvrije mobiele telefoon hebt, koop je in Peru een simkaart. Het ligt alleen aan je provider of je er ook mee kunt bellen. In sommige gevallen kun je alleen sms'en en gebeld worden, in andere gevallen ontvang je alleen sms'jes.

Waar kan ik internetten?

Hoe klein het dorp ook is, overal vind je internet. In grote steden zit op elke hoek een internetcafé, die vaak snel internet hebben. Voor een uurtje internet betaal je meestal niet meer dan één euro.Vrijwel alle hostels en hotels hebben een draadloos internetverbinding.

Wat is het netnummer?

Het netnummer van Peru is: +51.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors