Beste reistijd Paraguay

Beste reistijd Paraguay

Wat is de beste reistijd voor Paraguay?

Door de extreem hoge temperaturen in de Paraguayaanse zomer, onze wintermaanden december tot februari, is de beste reistijd voor Paraguay van mei tot en met september. Tijdens deze maanden ligt de temperatuur rond de 23 graden in plaats van rond de 40 graden.

In het zuiden en oosten van Paraguay valt het hele jaar door veel neerslag. Het is er altijd iets vochtiger dan het noorden en westen, maar ook iets minder warm.

Februari is dus een hete maand, maar wel een leuke maand om Paraguay te bezoeken vanwege het carnaval. Vooral in Asunción, Ercarnación, Villarrica en Cuidad del Este wordt carnaval groots gevierd met parades en muziek.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors