Paspoort en visum Paraguay

Paspoort en visum Paraguay

Reis je binnenkort naar Paraguay, of via Paraguay naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Paraguay.

Heb ik een visum nodig voor Paraguay?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Paraguay verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Paraguay verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Paraguay in Brussel. Paraguay heeft geen ambassade in Nederland.

ZELF NAAR Paraguay?

Bekijk alle 1 reizen naar Paraguay

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Paraguay, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Paraguay vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Paraguay

Bij het inreizen van Paraguay moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Paraguay

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors