Goedkoop bellen & Internet Paraguay

Goedkoop bellen & Internet Paraguay

Hoe kan ik goedkoop bellen in Paraguay?

Overal in Paraguay staan telefooncellen van het bedrijf Copaco. Maar ook locutorios, oftewel telefoonwinkels, zijn in opkomst. Deze locutorios hebben naast privécabines om te bellen meestal ook mogelijkheden om te internetten.

De goedkoopste manier om contact te leggen met de thuisblijvers is door te Skypen. Op de meeste computers in internetcafés is Skype geïnstalleerd.

Goedkoop mobiel bellen kan door een simkaart te kopen. Dit werkt alleen als je een simlock-vrije telefoon hebt. Soms werkt het alsnog niet helemaal goed en kan je bijvoorbeeld alleen een sms sturen en niet ontvangen. Of kun je alleen bellen en niet gebeld worden of andersom.

Wat is het netnummer van Paraguay?

Het netnummer van Paraguay is: +595.

Waar koop ik een simkaart?

Je koopt een simkaart bij een telefoonwinkel en moet de kaart vervolgens opwaarderen door een beltegoedkaart te kopen bij een kiosk. Snap je niets van de Spaanse uitleg om de telefoonkaart op te waarderen? Vraag aan de verkoper of hij je wilt helpen, grote kans dat hij zo vriendelijk is om dit te doen.

Waar kan ik internetten in Paraguay?

Overal in Paraguay zijn internetcafés te vinden. Vooral in steden is het internet snel en goedkoop. In kleinere dorpjes en afgelegen gebieden moet je soms een eind rijden naar het dichtstbijzijnde internetcafé.

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors