Klimaat Paraguay

Klimaat Paraguay

Wat voor klimaat kun je verwachten in Paraguay?

Paraguay staat bekend om haar extreme klimaat, het is één van de warmste streken in Zuid-Amerika. In het hele land heerst een tropisch of subtropisch klimaat.

In de zomer, tijdens onze wintermaanden, is het weer in Paraguay heet en loopt de temperatuur op tot 40 graden. In grote delen van Paraguay regent het in deze tijd niet. In het zuiden van Paraguay valt wel het hele jaar door neerslag, hier heerst dan ook een zeer vochtige klimaat. De winter, die valt tijdens onze zomer, is een stuk prettiger met een gemiddelde temperatuur van 23 graden.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner
Sponsors