Vervoer Paraguay

Vervoer Paraguay

Wat zijn de vervoersmiddelen in Paraguay?

Het meest gebruikte vervoersmiddel in Paraguay is de bus. Daarnaast zijn ook veel plekken te bereiken via de boot of het vliegtuig.

Vliegtuig

Paraguay heeft één internationaal vliegveld, in Asunción. Er zijn geen directe vluchten naar Nederland, maar alleen naar de omringende buurlanden. Vliegen binnen Paraguay kan wel, bijvoorbeeld naar Cuidad del Este, maar dat is altijd duurder dan reizen per bus.

ZELF NAAR Paraguay?

Bekijk alle 1 reizen naar Paraguay

Bus

De kwaliteit van de bussen varieert. Er zijn verschillende soorten bussen. De Servicio removido stopt waar de passagiers dat willen en de Servicio directo stopt alleen op bepaalde vastgestelde plekken. De ejecutivo bus is luxer en sneller dan de común bus.

Grote steden hebben eigen busterminals waar je van tevoren een kaartje kan kopen. Wil je echter de laagste prijs, wacht dan tot het laatste moment en begin te onderhandelen met de chauffeur terwijl de motor al draait.

Weleens aan Zuid-Afrika gedacht?

Bekijk alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Boot

Per boot vaar je over de rivier Río Paraguay, vanaf Asuncíon of Concepción naar het eindpunt Bahía Negra. Een mooie tocht om nooit te vergeten.

Taxi's

De meeste taxi's in Paraguay hebben een meter, maar soms maken de chauffeurs hier geen gebruik van. Spreek dan altijd van tevoren een prijs af, om gedoe achteraf te voorkomen.

Huurauto

Een auto huren is een goede optie om Paraguay in je eigen tempo te bekijken, maar wel duur. Neem voor de zekerheid een internationaal rijbewijs mee. Die kun je van tevoren aanvragen bij de ANWB in Nederland.

Onafhankelijk advies over je reis naar Paraguay

De reisspecialisten van de Zuid-Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Paraguay. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Paraguay

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner
Sponsors