Ambassade & Consulaat Paraguay

Ambassade & Consulaat Paraguay

Waar vind je de Paraguayaanse ambassade in Nederland?

In Nederland is geen Paraguayaanse ambassade. De dichtstbijzijnde ambassade ligt in Brussel op Avenue Louise 475, op de twaalfde etage. Voor vragen bel je ze op 00-322/6499055 of mail je naar embapar@skynet.be. De ambassade heeft geen eigen website.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Paraguay?

In Paraguay is geen Nederlandse ambassade, de dichtstbijzijnde ambassade bevindt zich in Montevideo, de hoofdstad van buurland Uruguay. In Paraguay is wel een Nederlands consulaat. Je vind deze in hoofdstad Asunción op de Avenido Gral. Artigas 4145. Voor vragen bel je naar +595 21 283 657/9 of mail je naar connederland@cmp.com.py. Het consulaat heeft geen eigen website.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Paraguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors