Accommodaties Uruguay

Accommodaties Uruguay

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Uruguay vind je alle accommodaties die mogelijk zijn. Van luxe torenhoge hotelflats in het luxe Punta del Este tot kleine cabañas met enkel een bed in het simpelere Punta del Diablo.

Hotel

In de grotere toeristische plaatsen, zoals Montevideo en Punta del Este vind je luxe vijfsterren hotels, inclusief zwembad. In kleinere steden en dorpjes vind je veel goedkopere hotelletjes.

ZELF NAAR Uruguay?

Bekijk alle 1 reizen naar Uruguay

Hostel

Uruguay kent een groot aantal jeugdherbergen of hostels. Veel van deze hostels zijn aangesloten bij Hostelling International (HI). Wanneer je lid bent van HI krijg je korting op je verblijf in het desbetreffende hostel.

Appartement

Blijf je langer op één plek in Uruguay? Dan is het soms goedkoper om een appartement te huren. Dit is vooral leuk in de kustgebieden. Op de stranden vind je ook cabañas, een soort appartementjes, maar deze zijn vaak minder luxe en hebben geen eigen keuken.

Camping

In Uruguay zijn verschillende campings te vinden, vooral langs de kust. Tijdens het laagseizoen sluiten veel campings echter hun deuren.

Wild kamperen op het strand is een avontuurlijke manier van overnachten, maar hier is de kans op berovingen groter.

Wat is een typische accommodatie in Uruguay?

Verblijf op een echte rancho, of boerderij, in het binnenland van Uruguay. In het stadje Tacuarembó, midden in gaucholand, krijg je in ruil voor hard werken een slaapplaats en eten aangeboden. Voel je als een cowboy en leidt aan het einde van de dag het vee over de graslanden terug naar huis.

Reizen Uruguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors