Beste reistijd Uruguay

Beste reistijd Uruguay

Wat is de beste reistijd voor Uruguay?

De beste reistijd om naar Uruguay af te reizen is tijdens onze winter. Van december tot en met februari is het namelijk zomer in Uruguay. De temperatuur schommelt dan tussen de 20 en 30 graden Celsius.

De stranden zijn in deze periode wel het drukst. De Uruguayanen vieren dan ook zomervakantie. Rond Kerstmis en met januari schieten de prijzen omhoog, zeker in populaire plaatsen als Punta del Este.

Ga je niet naar de stranden maar wil je juist naar het binnenland, dan zijn ook de zomermaanden van Uruguay de beste tijd om te gaan. Bedenk wel dat de temperaturen dan kunnen oplopen tot 40 graden.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Uruguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors