Goedkoop bellen & Internet Uruguay

Goedkoop bellen & Internet Uruguay

Hoe kan ik goedkoop bellen in Uruguay?

In de locutorios, kleine telefoonwinkeltjes, staan verschillende telefooncelletjes waar je kan bellen naar het buitenland. Dit is echter niet goedkoop.

Sinds kort is het ook mogelijk simkaarten te kopen en beltegoed, zodat je kan bellen met je eigen mobiele telefoon. Je moet dan wel een simlock-vrije telefoon hebben.

De goedkoopste manier om contact te maken met de achterblijvers is via Skype. Op alle computers kan Skype geïnstalleerd worden. Het enige wat je nodig hebt is een eigen naam.

Wat is het netnummer van Uruguay?

Het netnummer van Uruguay is: +598.

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten koop je in telefoonwinkels van de desbetreffende telefoonprovider. Beltegoed koop je in kleine winkeltjes en kiosken.

Waar kan ik internetten in Uruguay

Overal in Uruguay vind je internetcafés waar je snel kunt internetten.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Uruguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner
Sponsors