Paspoort en visum Uruguay

Paspoort en visum Uruguay

Reis je binnenkort naar Uruguay, of via Uruguay naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Uruguay.

Heb ik een visum nodig voor Uruguay?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Uruguay verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Uruguay verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Uruguay in Den Haag.

ZELF NAAR Uruguay?

Bekijk alle 1 reizen naar Uruguay

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Uruguay, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Uruguay vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Uruguay

Bij aankomst in Uruguay moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Uruguay

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors