Hotels Venezuela

Booking.com

Heb jij al een geschikt hotel gevonden voor je vakantie naar Venezuela? Booking.com is dé plek voor het zoeken en boeken van accommodaties in Venezuela. Maak een keuze uit de tientallen hotels die Booking.com online aanbiedt en plaats direct een reservering. Je credit card dient als borg, maar het hotel betaal je pas wanneer je in Venezuela arriveert.

Expedia

Kijk eens op de website van Expedia wanneer je op zoek bent naar een hotel in Venezuela. Je vindt hier honderden hotels in het Zuid-Amerikaanse land, onder meer in de hoofdstad Caracas en op de koraaleilanden van Los Roques. Met je credit card kun je elke accommodatie direct online reserveren via Expedia.nl.

Hostelworld

Bereid je rondreis door Venezuela voor bij Hostelworld.com. Hier zoek en boek je accommodaties in alle leuke steden en regio’s van het Zuid-Amerikaanse land. De hostels in Venezuela zijn betaalbaar en eenvoudig te boeken, zonder extra boekingskosten, bij Hostelworld.com. 

Reviews Venezuela

Stage in de Jungle van Venezuala en liefde voor een Warao indiaan. (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Aniek Sealtiel op 01 juni 2017

Toen ik vertrok uit Nederland voor het begin van mijn stage in Venezuela was het daar politiek al onrustig. Keer op keer ben ik gewaarschuwd, maar ik zette door. Ik heb uiteindelijk langer dan een half jaar in de jungle gewoond. Bij de lodge waar ik werkte, heb ik gasten van verschillende landen mogen ontmoeten terwijl ik vooral werkte met Venezuelanen. In de Orinoco Delta waar ik de meeste tijd doorgebracht heb, wonen vooral de Warao Indianen in de Jungle. Na lang samenwerken ben ik dan ook verliefd geworden op een indiaan. Hij is de persoon die ik het meeste mis, hoewel ik mis wat ik met hem had, moest ik terug om mijn studie af te ronden. Voor ik het land verliet besloot ik tijd voor mezelf te nemen, en dat heb ik gedaan door Angel Falls te bekijken in Canaima. Een groots einde voor een periode met een grootse impact.

7,5
7 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
6 Steden of plaatsen
8 Locals
3 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Venezuela

 • Hulpvaardige mensen
 • grootse natuur
 • flora
 • fauna

Minpunten Venezuela

 • onveilig
 • corrupt
 • problemen met de valuta
Ultieme tip: Angel Falls in Canaima en de Orinoco Delta
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Ontdekking van een nieuwe wereld (bezocht in augustus 2011)

Review geschreven door Teodora Simovic op 09 oktober 2016

Venezuela bevindt zich momenteel in een onrustige periode. Ondermeer een droevig idee gezien de prachtige natuur die dit land te bieden heeft. Een expeditie langs de Orinoco-rivier richting de prachtige Angels Falls biedt een zeldzame ervaring van overnachten in een hangmat midden in de jungle. Bovendien heeft Venezuela parelwitte stranden die zelfs in je wildste dromen niet bestaan. Los Roques is daarom ook een bucketlist destinatie. Wat Isla Margharita betreft, een grote tegenvaller. Niettemin is Venezuela een prachtig land waarvan ik hoop op een dag terug te keren. Mag de voorspoed het land weer bezoeken!

7,9
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
7 Locals
2 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Venezuela

 • betaalbaar
 • onontdekt
 • gevarieerd

Minpunten Venezuela

 • gevaarlijk
Ultieme tip: - Las Roques - Canaima National Park (Angel Falls)
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Peru, Bolivia en Chili - va € 1935
Rondreis Peru, Bolivia en Chili

19-daagse rondreis

 • Combineer in drie weken Machu Picchu én Bolivia
 • Bezoek de droogste woestijn ter wereld in Chili
Bekijk reis
Sponsors