Accommodaties Venezuela

Accommodaties Venezuela

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Venezuela zijn er verschillende soorten accommodaties. Van luxe all-inclusive oorden tot kleine hostels voor maximaal vijf personen.

Hotel

Hotels zijn er in alle soorten en maten. Op populaire plekken als Isla Margarita en het nationale park Canaima zitten hotels snel vol. Zorg dat je in drukke tijden, zoals Kerstmis, Pasen en carnaval, hebt gereserveerd.

Posadas

Posadas zijn gasthuizen die worden gerund door families. Deze posadas zijn meestal klein en je vindt ze vooral op het platteland of in kleinere dorpjes Vaak maakt de vrouw des huizes een heerlijk ontbijtje voor je klaar.

Camping

Campings zijn er weinig in Venezuela. Op het strand mag je altijd je tentje opzetten, maar kijk uit voor diefstal.

Wat is een typische accommodatie in Venezuela?

Campamentos zijn populaire plekken om te overnachten op het platteland. Een campamento kan bestaan uit enkele hangmatten, maar het kan ook een lodge zijn met eigen zwembad en landingsbaan.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Venezuela

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors