Ambassade & Consulaat Venezuela

Ambassade & Consulaat Venezuela

Waar vind je de Venezolaanse ambassade in Nederland?

De Venezolaanse ambassade in Nederland vind je in Den Haag, op Churchillplein 5. Voor vragen bel je naar (070) 363 38 05. Mailen kan ook, naar embve.nlhya@mppre.gob.ve of bezoek de website voor meer informatie.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Venezuela?

De Nederlandse ambassade in Venezuela vind je in hoofdstad Caracas op de negende verdieping van Avenida San Juan Bosco. Voor vragen bel je naar +58-212 276 9300 of mail je naar car-ca@minbuza.nl. Meer informatie vind je op de website.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Venezuela

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors