Paspoort en visum Venezuela

Paspoort en visum Venezuela

Reis je binnenkort naar Venezuela, of via Venezuela naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Venezuela.

Heb ik een visum nodig voor Venezuela?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Venezuela verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Venezuela verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Venezuela in Den Haag.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Venezuela, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Venezuela vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Venezuela

Bij aankomst in Venezuela moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner
Sponsors