Reizen op maat Colombia

Evaneos

Voor een unieke maatwerkreis naar Colombia, samengesteld door een local die het land door en door kent, bent u bij Evaneos aan het juiste adres. Dit reisplatform zorgt ervoor dat u in contact komt met een agent van een lokaal reisbureau in Colombia. Wij werken alleen samen met de beste reisspecialisten van Colombia en kunnen u daardoor een kwalitatieve reis bieden tegen lokale prijzen.

Djoser

Djoser is gespecialiseerd in groepsreizen en biedt een ruim aanbod van rondreizen naar tientallen bestemmingen overal ter wereld aan. Colombia is een van onze populaire vakantielanden. Naast ons vaste assortiment bieden wij grotere groepen (vanaf 10 personen) de mogelijkheid om een unieke maatreis te boeken, volledig afgestemd op jouw wensen en ideeën!

NBBS Reizen

Wilt u een bijzondere rondreis door Colombia maken die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Kies dan voor een reis op maat van NBBS Reizen. De medewerkers van NBBS Reizen zijn zelf frequente reizigers en adviseren u vanuit hun eigen ervaring en delen hun kennis over Colombia graag. Bezoekt u binnenkort één van de 56 nationale parken of één van de prachtige koffieregio's?

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert prachtige individuele reizen op maat door Colombia. Dit bijzondere en zeer veelzijdige land biedt vele mogelijkheden voor een unieke reis en is op een comfortabele en veilige manier te bereizen. Door onze uitgebreide kennis en eigen ervaring, kunnen wij u uitstekend adviseren bij uw reisplannen. Neem contact op met Tico’s Colombia reisspecialist en laat u inspireren door de prachtige reizen en specials op onze website.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Erik, onze reisspecialist die al jaren in Colombia woont. Hij kent Colombia door en door en is goed in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Colombia dan vanuit een bus. Erik heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

Condor Travels

Al onze reizen zijn 100% maatwerk en zijn gebaseerd op onze eigen rij-ervaring. In Colombia kun je zelf gaan rijden met een huurauto maar je kunt ook kiezen voor een reis met privé transfers en (luxe) sfeervolle accommodaties. Colombia kent grote koloniale steden zoals Cartagena maar ook vele kleine authentieke dorpjes. Je ontvangt van ons praktische route informatie met o.a. GPS coördinaten van hotels.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Argentinië kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Argentinië kenner