Like ons op Facebook

Reizen op maat Colombia

NBBS Reizen

Wilt u een bijzondere rondreis door Colombia maken die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Kies dan voor een reis op maat van NBBS Reizen. De medewerkers van NBBS Reizen zijn zelf frequente reizigers en adviseren u vanuit hun eigen ervaring en delen hun kennis over Colombia graag. Bezoekt u binnenkort één van de 56 nationale parken of één van de prachtige koffieregio's?

Djoser

Djoser is gespecialiseerd in groepsreizen en biedt een ruim aanbod van rondreizen naar tientallen bestemmingen overal ter wereld aan. Colombia is een van onze populaire vakantielanden. Naast ons vaste assortiment bieden wij grotere groepen (vanaf 10 personen) de mogelijkheid om een unieke maatreis te boeken, volledig afgestemd op jouw wensen en ideeën!

Zuid-Amerika Desk | Getaway Travel

Wil je het échte Colombia ontdekken? Door naast de highlights ook de unieke en verborgen plekjes op te zoeken? Dat kan! Veel van onze reisspecialisten van de Zuid-Amerika Desk van Getaway Travel zijn meerdere keren in Colombia geweest. En kunnen hierdoor de beste tips met je delen én voor je op zoek gaan naar de beste reis en reisorganisatie.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Erik, onze reisspecialist die al jaren in Colombia woont. Hij kent Colombia door en door en is goed in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Colombia dan vanuit een bus. Erik heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert prachtige individuele reizen op maat door Colombia. Dit bijzondere en zeer veelzijdige land biedt vele mogelijkheden voor een unieke reis en is op een comfortabele en veilige manier te bereizen. Door onze uitgebreide kennis en eigen ervaring, kunnen wij u uitstekend adviseren bij uw reisplannen. Neem contact op met Tico’s Colombia reisspecialist en laat u inspireren door de prachtige reizen en specials op onze website.

Condor Travels

Al onze reizen zijn 100% maatwerk en zijn gebaseerd op onze eigen rij-ervaring. In Colombia kun je zelf gaan rijden met een huurauto maar je kunt ook kiezen voor een reis met privé transfers en (luxe) sfeervolle accommodaties. Colombia kent grote koloniale steden zoals Cartagena maar ook vele kleine authentieke dorpjes. Je ontvangt van ons praktische route informatie met o.a. GPS coördinaten van hotels.

Evaneos

Voor een unieke maatwerkreis naar Colombia, samengesteld door een local die het land door en door kent, bent u bij Evaneos aan het juiste adres. Dit reisplatform zorgt ervoor dat u in contact komt met een agent van een lokaal reisbureau in Colombia. Wij werken alleen samen met de beste reisspecialisten van Colombia en kunnen u daardoor een kwalitatieve reis bieden tegen lokale prijzen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Colombia kenner
Reis van de maand
Ontdek de Galapagos Eilanden - va € 2020
Ontdek de Galapagos Eilanden

8-daagse reis

  • Ontdek een oneindige verscheidenheid van flora en fauna!
  • Geniet van activiteiten als snorkelen, wandelen, duiken en fotografie
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner