Ambassade & Consulaat Colombia

Ambassade & Consulaat Colombia

Waar vind je de Colombiaanse ambassade in Nederland?

De Colombiaanse ambassade vind je in Den Haag op Groot Hertoginnelaan 14. Je bereikt ze op het telefoonnummer (070) 361 45 45, via het e-mailadres: info@colombiaemb of kijk op de website van de Colombiaanse ambassade.

Waar vind je het Colombiaanse consulaat in Nederland?

Het Colombiaanse consulaat vind je in Amsterdam op Oranje Nassaulaan 55. Voor vragen bel je naar (020) 305 01 11 of mail je naar info@concolamsterdam.nl. De website is dezelfde als voor de Colombiaanse ambassade.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Colombia?

De Nederlandse ambassade vind je in hoofdstad Bogotá op Carrera 13 nummer 93, op de vijfde verdieping. Voor vragen bel je naar (+57) 1 638 4200. Mailen kan ook, via bog@minbuza.nl. Of kijk op de website van de Nederlandse ambassade in Colombia.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Colombia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors