Accommodaties Colombia

Accommodaties Colombia

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Hotel

In Colombia zijn overal hotels te vinden. Deze hotels hebben altijd kamers met een eigen badkamer, maar verschillen verder enorm in kwaliteit.

Hostel

Hostels, hospedajes, hosterías, er zijn verschillende namen die ongeveer dezelfde soort accommodatie aangeven. Meestal gaat het om (gedeelde) kamers en gedeeld badkamers. In warmere gebieden hebben de meeste hostels een ventilator.

Residencias zijn iets luxer. Vaak krijg je ontbijt en een handdoek met zeepje. Sommige recidencias verhuren kamers per uur. Dit worden ook wel love hotels genoemd. Als gewone gast heb je er geen last van, de love-kamers zitten meestal aan de andere kant van het gebouw.

Camping

Er zijn weinig campings in Colombia. Ga je toch kamperen, let dan goed op jezelf en je spullen in verband met berovingen.

Wat is een typische accommodatie in Colombia?

Aan de Caribische kust, bijvoorbeeld in Taganga, slaap je buiten in een hangmat op het strand. Een paradijselijke ervaring die je niet mag mislopen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Colombia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner
Sponsors