Goedkoop bellen & Internet Colombia

Goedkoop bellen & Internet Colombia

Hoe kan ik goedkoop bellen in Colombia?

In grote steden vind je telefooncellen. Het zijn er niet veel en ze zijn vaak kapot. Wanneer je lang in Colombia verblijft is het handig een simkaart te kopen om in je mobiele telefoon te stoppen.

De goedkoopste manier om contact te leggen met de achterblijvers is met Skype. Op de meeste computers van internetcafés is Skype geïnstalleerd.

Wat is het netnummer van Colombia?

Het netnummer van Colombia is: +57.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je in de winkels van telecomproviders. De twee belangrijkste telefoonbedrijven zijn Movistar en Celcom. Daarna moet je nog een opwaardeerkaart kopen om te kunnen bellen, dit doe je in kiosken.

Waar kan ik internetten in Colombia?

Internetcafés vind je in alle steden en de meeste dorpen. In de steden is het internet het snelst. Draadloos internet is nog niet echt van de grond gekomen in Colombia.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Colombia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors