Like ons op Facebook

Specialisten Colombia

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Erik, onze reisspecialist die al jaren in Colombia woont. Hij kent Colombia door en door en is goed in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Colombia dan vanuit een bus.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Djoser

Ben je op zoek naar een reisorganisatie die gespecialiseerd is in groepsreizen en wil je verrast worden? Kies dan voor Djoser! Wij stellen een gevarieerde route door Colombia samen waarbij we de belangrijkste bezienswaardigheden niet overslaan, maar ook buiten de gebaande paden op avontuur gaan. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Colombia. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

NBBS Reizen bestaat al sinds 1927 en is een voormalige studentenreisorganisatie. Inmiddels zijn wij al lang geen student meer en uitgegroeid tot een ervaren specialist op het gebied van verre maatreizen. Wij verzorgen individuele rondreizen naar Colombia en bieden maatreizen aan die u aan de hand van bouwstenen zelf kunt uitstippelen.

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert individuele reizen naar Colombia. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen voor individuele reizigers. Dit betekent dat alle reizen die Tico aanbiedt speciaal voor u worden bedacht en samengesteld. Onze reizen zijn nooit standaard, maar volledig gebaseerd op uw wensen en voorkeuren.

Sawadee

Als je een rondreis maakt door Colombia, wil je natuurlijk kunnen rekenen op ervaren en deskundige reisspecialisten. Daarom kies je voor Sawadee. Onze reisbegeleiders laten je met veel passie en deskundigheid de vele bezienswaardigheden van Colombia zien.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Evaneos

Evaneos is een bijzonder reisplatform dat een vernieuwend concept aanbiedt: op maat gemaakte rondreizen door een lokale specialist. Wij werken samen met de beste reisagenten van Colombia. Zij spreken Nederlands of Engels, kennen Colombia door en door en zijn gespecialiseerd in het samenstellen van op maat gemaakte rondreizen. Hierdoor geniet u gegarandeerd van een onbezorgde en onvergetelijke reis door Colombia.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Paraguay kenner
Reis van de maand
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's - va € 2399
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft

  • Ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, woestijnen, lama's en zeeleeuwen
  • Verken de heilige Inca Vallei!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner