Paspoort en visum Colombia

Paspoort en visum Colombia

Reis je binnenkort naar Colombia, of via Colombia naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Colombia.

Heb ik een visum nodig voor Colombia?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, ontvang je bij aankomst in Colombia een, toestemmingsbewijs dat geldig is voor een periode van 90 dagen. Wil je langer dan zes maanden in Colombia verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Colombia in Den Haag, of het consulaat van het land in Amsterdam. Kijk op VisumCentrale.nl voor meer informatie.

Geldigheid paspoort Colombia

Bij aankomst in Colombia moet je een geldig paspoort kunnen tonen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Colombia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner
Sponsors