Paspoort en visum Colombia

Paspoort en visum Colombia

Reis je binnenkort naar Colombia, of via Colombia naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Colombia.

Heb ik een visum nodig voor Colombia?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, ontvang je bij aankomst in Colombia een, toestemmingsbewijs dat geldig is voor een periode van 90 dagen. Wil je langer dan zes maanden in Colombia verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Colombia in Den Haag, of het consulaat van het land in Amsterdam. Kijk op VisumCentrale.nl voor meer informatie.

Geldigheid paspoort Colombia

Bij aankomst in Colombia moet je een geldig paspoort kunnen tonen.

Like deze pagina

Specialisten Colombia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Peru kenner
Sponsors