Reizen op maat Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Wil jij zelf bepalen wat je ziet en doet tijdens je individuele rondreis door Bolivia, maar wel profiteren van de ervaring van andere reizigers? Dat kan met de bouwstenen van Riksja Peru & Bolivia. Slaap in een zouthotel op Salar de Uyuni, laat je toekomst voorspellen op de heksenmarkt en geniet vanuit de kabelbaan van het uitzicht over La Paz. Combineer met Peru en ervaar beide werelden.

Evaneos

Een maatwerkreis plannen en boeken is een stuk makkelijker dan u wellicht denkt. Reisplatform Evaneos geeft al uw wensen door aan een een lokale reisexpert, die Bolivia vanuit eigen ervaring heel goed kent en u daardoor het beste kan adviseren. Alle reisagenten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en onderworpen aan strenge selectiecriteria. 

Djoser

Wil jij je rondreis door Bolivia zelf samenstellen, maar wil je ook advies en ondersteuning van een gespecialiseerde reisorganisatie? Dan staat Djoser voor je klaar. De ervaren reisspecialisten van Djoser adviseren en helpen je graag bij het plannen van je groepsreis naar Bolivia. Wij brengen jouw ideeën samen met onze expertise om een onvergetelijke vakantie samen te stellen.

Van Verre Reizen

Een reis op maat naar Bolivia heeft je veel te bieden. Een groot voordeel is dat je veel indrukken niet met talloze andere reizigers hoeft te delen. Geen rijen toeristen, maar nog authentiek. Bolivia ligt in de Andes en er zijn prachtige bergen, maar Bolivia heeft ook jungle! Wandelen of boottochten en grote kans om diverse dieren te spotten, zo bouwen we samen aan jouw Bolivia-reis.

Vamonos Travels

Struin door de ‘witte’ hoofdstad Sucre, spot flamingo's bij de zoutvlaktes van Uyuni en bezoek het sprookjesachtige Titicacameer. Beleef dit alles en nog veel meer tijdens een op maat gemaakte rondreis naar Bolivia van Vamonos Travels. Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Laat je inspireren door onze rondreizen, te vinden op onze website. 

Better Places

Better Places  brengt je rechtstreeks in contact met Susanne, onze reisspecialist die in Bolivia woont. Samen met haar stel je je Bolivia reis samen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Susanne kent Bolivia door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Ecuador kenner