Accommodaties Bolivia

Accommodaties Bolivia

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Bolivia vind je verschillende soorten accommodaties, van luxe hotel tot hangmat. Voor een slaapplek betaal je weinig.

Hotel

In grote steden vind je luxe hotels. Hier boek je een kamer of bungalow die beschikt over een grote badkamer met luxe entourage, zwembad, sauna en extra faciliteiten.

ZELF NAAR Bolivia?

Bekijk alle 21 reizen naar Bolivia

Hostel

In Bolivia zijn ook veel hostels, recidencias en zogenaamde posadas. Dit zijn gasthuizen die worden geleid door een familie. Vaak is het ontbijt inclusief. Het is er niet altijd heel schoon. Alojamientos zijn iets luxer dan posadas.

Er zijn ook veel hostels te vinden, speciaal voor backpackers, waar ze goedkope tours verkopen en waar je 's ochtends voor weinig geld kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Camping

In Bolivia heb je goede campings. Vooral op afgelegen plekken waar je trektochten doet. Je mag bijna overal je tentje neerzetten. Heb je geen eigen tent? In de meeste steden zijn kampeerspullen te huur. Pas wel op voor berovingen en bedenk dat als je gaat kamperen in de hooglanden, dat het 's nachts kan vriezen.

Wat is een typische accommodatie in Bolivia?

Slaap in een hangmat op een boot, terwijl je langzaam over een rivier in de Amazone glijdt. Links en rechts zie je jungle, voor je zakt een krokodil net onder water. Muggen krijgen je niet te pakken, want om je heen hangt een beschermende klamboe.

Reizen Bolivia

Specialisten Bolivia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors