Like ons op Facebook

Vakantie Bolivia

Peru & Bolivia online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Met Peru & Bolivia online slaap je in de sfeer van Peru en Bolivia, zoals in een typische posada of een oud klooster. Je hebt volop tijd om van je reis te genieten, te relaxen (in een hangmat) en het land te voet, te paard, per mountainbike of vanaf het water te bekijken. Voor advies kun je bij onze ervaren Peru specialisten terecht.

bekijk alle reizen van Peru & Bolivia online Best geboekte reizen

Djoser

Beleef de vakantie van je dromen in Bolivia met Djoser! Wij doen er alles aan om de mooiste route door Bolivia uit te stippelen en je te laten genieten van al het moois dat dit land in Zuid-Amerika te bieden heeft. Een ervaren, Nederlandse reisbegeleider staat de hele vakantie klaar om je vragen te beantwoorden en je van tips te voorzien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Bolivia. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Condor Travels

Zelf rijden is naar onze mening dé manier om landen echt te ontdekken. Condor Travels is dé selfdrive specialist voor Zuid- en Midden-Amerika. Wij verzorgen reizen met huurcampers, huurauto’s en gehuurde 4WD voertuigen (soms met daktent) naar Argentinië, Chili, Peru, Ecuador, Cuba en Costa Rica. Op basis van 10 jaar eigen ervaring en een heel persoonlijke benadering stellen wij voor jou bijzondere routes samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1788
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis en zie je alle highlights van Peru

  • Overnacht bij een lokale indianenfamilie aan het Titicacameer!
  • Maak een ​​tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner