Paspoort en visum Bolivia

Paspoort en visum Bolivia

Reis je binnenkort naar Bolivia, of via Bolivia naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Bolivia.

Heb ik een visum nodig voor Bolivia?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Bolivia verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Bolivia verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Bolivia in Den Haag.

ZELF NAAR Bolivia?

Bekijk alle 37 reizen naar Bolivia

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Bolivia, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Bolivia vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Bolivia

Bij het inreizen van Bolivia moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Weleens aan Zuid-Afrika gedacht?

Bekijk alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Onafhankelijk advies over je reis naar Bolivia

De reisspecialisten van de Zuid-Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Bolivia. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Bolivia

Specialisten Bolivia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors