Specialisten Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Wil jij naar Peru combineren met Bolivia? Wij, Riksja's reisfanaten, hebben de reis zelf gemaakt en delen graag onze tips met je. We zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken, van een oud klooster tot een heus zouthotel, en hebben ook alvast gave activiteiten voor je uitgezocht. Van zelf panfluit maken tot flamingo’s spotten: jij kiest wat je wilt doen, wij helpen je.

bekijk alle reizen van Riksja Peru & Bolivia Best geboekte reizen

Evaneos

Wie kan u beter de weg wijzen in Bolivia dan een lokale reisspecialist? Evaneos brengt u graag in contact met plaatselijke reisagenten die we hebben geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Zij werken vanuit Bolivia en spreken vloeiend Engels of Nederlands. Samen met u stellen zij een op maat gemaakte reis naar Bolivia samen die aan al uw wensen voldoet. 

Djoser

Beleef je mooiste vakantie in Bolivia met Djoser! Deze specialist in groepsreizen biedt diverse avontuurlijke rondreizen door Bolivia aan, waarbij je de bekende highlights én de bezienswaardigheden buiten de gebaande paden bezoekt. Wij laten in onze reisprogramma’s veel ruimte over voor individuele vrijheid zodat je ook zelfstandig op pad kunt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. Je vliegt met een gerenommeerde vliegtuigmaatschappij naar Bolivia, verblijft in drie- en viersterrenhotels en ontdekt samen met onze Nederlandssprekende reisleiders de mooiste bezienswaardigheden. Op onze website zoekt je eenvoudig door alle beschikbare groepsreizen en individuele rondreizen.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Vliegtickets.nl

Al sinds 2004 is Vliegtickets.nl de beste webwinkel om je vliegtickets online te kopen tegen de scherpste prijzen. Alleen bij Vliegtickets.nl boek je nu met korting als je je Air Miles inwisselt. De kortingen gelden voor alle bestemmingen wereldwijd. Naast de standaard vliegtickets prijzen, bieden wij ook exclusieve deals en prijzen van low cost airlines aan.

Sawadee

Wanneer je met Sawadee reist, kun je rekenen op de expertise en ervaring van onze kantoormedewerkers en reisbegeleiders die je met veel enthousiasme helpen bij het boeken en maken van je rondreis naar Bolivia. We reizen verder dan alleen de bekendste bezienswaardigheden en laten je op een duurzame manier, met respect voor het land en haar inwoners, kennismaken met Bolivia.  

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Susanne, onze reisspecialist die al jaren in Bolivia woont. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Vamonos Travels

Vamonos Travels is een reisorganisatie die is ontstaan vanuit een liefde voor Latijns-Amerika en de Spaanse taal. Inmiddels kijken we verder de grenzen over en organiseren we individuele rondreizen naar elk continent behalve Europa. Maatwerk is onze specialiteit dus voor een op maat gemaakte vakantie naar Bolivia zit je bij ons helemaal goed.

Van Verre Reizen

De specialisten van Verre Reizen gaan regelmatig zelf op reis naar Bolivia om zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij het samenstellen van jouw rondreis door Bolivia. Jij geeft je wensen aan en de specialisten van Van Verre stellen jouw privéreis op maat naar Bolivia samen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Bolivia kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner