Like ons op Facebook

Specialisten Bolivia

Peru & Bolivia online

Wil jij naar Peru combineren met Bolivia? Wij, Riksja's reisfanaten, hebben de reis zelf gemaakt en delen graag onze tips met je. We zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken, van een oud klooster tot een heus zouthotel, en hebben ook alvast gave activiteiten voor je uitgezocht. Van zelf panfluit maken tot flamingo’s spotten: jij kiest wat je wilt doen, wij helpen je.

bekijk alle reizen van Peru & Bolivia online Best geboekte reizen

Djoser

Beleef je mooiste vakantie in Bolivia met Djoser! Deze specialist in groepsreizen biedt diverse avontuurlijke rondreizen door Bolivia aan, waarbij je de bekende highlights én de bezienswaardigheden buiten de gebaande paden bezoekt. Wij laten in onze reisprogramma’s veel ruimte over voor individuele vrijheid zodat je ook zelfstandig op pad kunt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Bolivia. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé specialist in Zuid-Amerika. Kies voor een taalreis in Bolivia, waar je Spaans leert spreken en kennis maakt met de bijzonder warme cultuur. Heb je het Spaans onder de knie, dan kun je dit combineren met het doen van vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op een onderwijs-, sport- of medisch project. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag de brochure gratis aan.

Vamonos Travels

Sinds 1991 organiseren wij reizen naar verre bestemmingen. We hebben dan ook veel ervaring in het organiseren van rondreizen en reizen op maat naar Bolivia. Regelmatig trekken we er op uit, zowel voor werk als vakantie, waarbij we veel inspiratie op doen en met bergen nieuwe ideeën terugkomen. Deze ideeën én onze ervaring vind je terug in ons reisaanbod.

Evaneos

Wie kan u beter de weg wijzen in Bolivia dan een lokale reisspecialist? Evaneos brengt u graag in contact met plaatselijke reisagenten die we hebben geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Zij werken vanuit Bolivia en spreken vloeiend Engels of Nederlands. Samen met u stellen zij een op maat gemaakte reis naar Bolivia samen die aan al uw wensen voldoet. 

Sawadee

Wanneer je met Sawadee reist, kun je rekenen op de expertise en ervaring van onze kantoormedewerkers en reisbegeleiders die je met veel enthousiasme helpen bij het boeken en maken van je rondreis naar Bolivia. We reizen verder dan alleen de bekendste bezienswaardigheden en laten je op een duurzame manier, met respect voor het land en haar inwoners, kennismaken met Bolivia.  

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Bolivia kenner
Reis van de maand
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's - va € 2399
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft

  • Ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, woestijnen, lama's en zeeleeuwen
  • Verken de heilige Inca Vallei!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner