Like ons op Facebook

Specialisten Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Wil jij naar Peru combineren met Bolivia? Wij, Riksja's reisfanaten, hebben de reis zelf gemaakt en delen graag onze tips met je. We zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken, van een oud klooster tot een heus zouthotel, en hebben ook alvast gave activiteiten voor je uitgezocht. Van zelf panfluit maken tot flamingo’s spotten: jij kiest wat je wilt doen, wij helpen je.

bekijk alle reizen van Riksja Peru & Bolivia Best geboekte reizen

Djoser

Beleef je mooiste vakantie in Bolivia met Djoser! Deze specialist in groepsreizen biedt diverse avontuurlijke rondreizen door Bolivia aan, waarbij je de bekende highlights én de bezienswaardigheden buiten de gebaande paden bezoekt. Wij laten in onze reisprogramma’s veel ruimte over voor individuele vrijheid zodat je ook zelfstandig op pad kunt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. Je vliegt met een gerenommeerde vliegtuigmaatschappij naar Bolivia, verblijft in drie- en viersterrenhotels en ontdekt samen met onze Nederlandssprekende reisleiders de mooiste bezienswaardigheden. Op onze website zoekt je eenvoudig door alle beschikbare groepsreizen en individuele rondreizen.

Evaneos

Wie kan u beter de weg wijzen in Bolivia dan een lokale reisspecialist? Evaneos brengt u graag in contact met plaatselijke reisagenten die we hebben geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Zij werken vanuit Bolivia en spreken vloeiend Engels of Nederlands. Samen met u stellen zij een op maat gemaakte reis naar Bolivia samen die aan al uw wensen voldoet. 

Travel Active

Bolivia is het land van indrukwekkende zoutvlaktes, de enorme Andesbergen en gezellige koloniale steden. Met Travel Active maak je een bijzondere reis naar dit land in Zuid-Amerika. Geef je reis extra verdieping door vrijwilligerswerk te doen of de Spaanse taal te leren tijdens onze taalreis. Kijk op de website van Travel Active voor de verschillende reismogelijkheden.

Sawadee

Wanneer je met Sawadee reist, kun je rekenen op de expertise en ervaring van onze kantoormedewerkers en reisbegeleiders die je met veel enthousiasme helpen bij het boeken en maken van je rondreis naar Bolivia. We reizen verder dan alleen de bekendste bezienswaardigheden en laten je op een duurzame manier, met respect voor het land en haar inwoners, kennismaken met Bolivia.  

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Vamonos Travels

Vamonos Travels is een reisorganisatie die is ontstaan vanuit een liefde voor Latijns-Amerika en de Spaanse taal. Inmiddels kijken we verder de grenzen over en organiseren we individuele rondreizen naar elk continent behalve Europa. Maatwerk is onze specialiteit dus voor een op maat gemaakte vakantie naar Bolivia zit je bij ons helemaal goed.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1745
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis door Peru en zie je alle highlights.

  • Geniet van het uitzicht vanaf de hoge zandduinen in de oase van Huacachina
  • Neem de trein voor de korte tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner