Goedkoop bellen & Internet Ecuador

Goedkoop bellen & Internet Ecuador

Hoe kan ik goedkoop bellen in Ecuador?

In elk dorp en elke stad vind je wel telefooncellen waar je kan bellen naar het buitenland. Dit is echter niet goedkoop. Een andere optie is om een simkaart te kopen en die in je eigen mobiele telefoon te plaatsen. Op deze manier is bellen een stuk goedkoper. Het is wel de vraag of je een goede verbinding hebt. Soms is het zo dat je bijvoorbeeld wel kunt sms'en, maar niet kunt bellen of andersom.

De goedkoopste manier om contact te leggen met de achterblijvers in Nederland is door middel van Skype. Op de meeste computers is Skype wel geïnstalleerd. In kleine dorpen kan internet langzaam zijn, waardoor de verbinding niet optimaal is.

ZELF NAAR Ecuador?

Bekijk alle 50 reizen naar Ecuador

Wat is het netnummer van Ecuador?

Het netnummer van Ecuador is: +593.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je bij een winkel van één van de telecomproviders. Zoek wel eerst uit of je een mobiele telefoon hebt die met een Ecuadoraanse simkaart zal werken.

Waar kan ik internetten in Ecuador?

Net zoals in alle ander Zuid-Amerikaanse landen is internet volledig doorgedrongen in Ecuador. Overal waar je komt zijn internetcafés en de meeste hostels en hotels hebben wifi. In afgelegen gebieden is internet een stuk langzamer en is het dichtstbijzijnde internetcafé soms een tijdje reizen.

Reizen Ecuador

Specialisten Ecuador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner
Sponsors