Paspoort en visum Ecuador

Paspoort en visum Ecuador

Reis je binnenkort naar Ecuador, of via Ecuador naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Ecuador.

Heb ik een visum nodig voor Ecuador?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Ecuador verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Ecuador verblijven, dan heb je wel visum nodig. Het is in dat geval raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Ecuador in Den Haag.

ZELF NAAR Ecuador?

Bekijk alle 50 reizen naar Ecuador

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Ecuador, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort dat elektronisch leesbaar is. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Ecuador vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Ecuador

Bij het inreizen van Ecuador moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Ecuador

Specialisten Ecuador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner
Sponsors