Duurzame reizen Suriname

Djoser

Duurzaam reizen staat bij Djoser vanaf dag één, zo’n 30 jaar geleden, hoog op de agenda. We willen met onze rondreizen door Suriname een steentje bijdragen aan het behoud van natuur en cultuur, zodat we ook in de toekomst nog van dit geweldige land kunnen genieten. Benieuwd hoe we dat doen? Neem eens een kijkje op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Lizet, onze reisspecialist in Suriname. Zij kent Suriname door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Footprint Travel

Vind jij het belangrijk dat jouw reis een positieve bijdrage levert in Suriname? Wij ook! We kiezen bewust voor kleine, lokale (eco) hotels en activiteiten, zodat je als reiziger iets unieks ervaart. Altijd met respect voor cultuur, mensen, dieren en de natuur. Wandel door de jungle en slaap in een traditioneel marrondorp. Zo laat je je bestemming beter achter. Footprint Travel compenseert 100% van de CO2 emissie van jouw Suriname reis.

Ontvang de leukste Suriname reisroutes

Ga jij op rondreis door Suriname of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Suriname.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner