Like ons op Facebook

Camper huren Chili

Tenzing Travel Latin America

Een camperreis door Chili is een waar avontuur. Rijd over verlaten wegen, ontdek de fantastische natuur en vergeet vooral het ruige Patagonië niet. De reisspecialisten van Tenzing Travel Latin America geven u op basis van uw wensen graag advies over passende campers en de mooiste routes. Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie op camperhuur. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR, het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Condor Travels

Argentinië en Chili zijn een droom voor reizigers met een camper. De ruigheid, leegheid en weidsheid van deze landen gaat pas echt leven als je er doorheen rijdt en er kampeert! Al 10 jaar rijden wij zelf regelmatig met campers door deze landen. Door jarenlange contacten met de belangrijkste verhuurders kunnen wij een brede selectie van campers aanbieden. Condor Travels biedt je zekerheid door extra verzekeringsmogelijkheden, lidmaatschap van SGR en Calamiteitenfonds.

Camperadviesdesk

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen van een rondreis door Chili? Weet je niet waar je het beste een camper kunt huren in Chili? Geen probleem, de Camperadviesdesk helpt je graag! Wij bieden professioneel en onafhankelijk advies gebaseerd op ruim tien jaar reiservaring. Onze hulp is volledig vrijblijvend!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1788
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis en zie je alle highlights van Peru

  • Overnacht bij een lokale indianenfamilie aan het Titicacameer!
  • Maak een ​​tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Argentinië kenner