Hotels Chili

Booking.com

Van het uiterste noorden tot het meest zuidelijke puntje; Booking.com biedt hotels aan in alle delen van het langgerekte Chili. Overnacht tijdens je rondreis door Chili bijvoorbeeld in hoofdstad Santiago, of in een van de kustplaatsen zoals Vina del Mar en Valparaiso. Met een credit card kun je via Booking.com zelf een hotelkamer reserveren in Chili. 

Expedia

Slaap tijdens je vakantie in Chili in hoofdstad Santiago of aan de kust in de badplaatsen Vina del Mar en Valparaiso. De keuze is aan jou! Vind het perfecte hotel in Chili via Expedia.nl. Blader online door de lange lijst van accommodaties en lees de beoordelingen van de reizigers die je voorgingen. Een kamer boeken is bij Expedia heel simpel. Je betaalt online met je credit card.

Hostelworld

Ga backpacken in Chili en overnacht een paar dagen in Santiago, Valparaiso of een van de andere leuke steden in het langgerekte land in Zuid-Amerika. Bij Hostelworld kun je kiezen uit honderden accommodaties in heel Chili. Wacht niet langer en boek direct een overnachting in een van de leuke hostels via het online reserveringssysteem van Hostelworld.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Paraguay kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner